Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka4444

moj facet powiedzial mi

Polecane posty

Gość ciekawostka zaiste
i vice versa - hm... wytłumacz mi skarbie o co chodziło siusiumajtkowi który żeni się z dziewczyną i nagle zauważa, że brak jej umiejętności

Gość Perw przed snem
A gdzie ktoś napisał, że on powiedział, że jej brak umiejętności. Nie zauważyłam też, żeby autorka napisała, że powiedział, że ona go nie pociąga, nie podoba mu się itp. 🖐️

Gość aguśka4444
mi tez sie wydaje ze o wyglad nie nie powiedzial mi czegos takiego ze nie jestem taka

Gość aguśka4444
jedynie co mowil to tylko to bym schudla pare kilo bo naprwade przytylam

Gość Antonio de
DO- aguśka4444 A JAKIE MASZ CYCKI ?

Gość madzia.455
zrób cos,,ay mu pokazac ze sex to nie wszystko, ja podjeła bym sie takiego zadania, a jezeli nie dasz rady to powiedz niech spierdala.

Gość co za głupia laska
ee tak to jest jak sie szybko dupci daje facetowi :O

Gość i vice versa
Ciekawostko, Aguśka nie napisała, że ON jest jej MĘŻEM tylko FACETEM, czyli na mój gust jeszcze nie mają ślubu. Może być tak, że ON trajtuje JĄ jako chwilową przystań, wcale nie myśląc o ślubie, tylko czekając na TĘ WŁAŚCIWĄ. Aguśka może być jego zdaniem wystarczająco dobra na kochankę, ale nie dość dobra na żonę. Chociaż mi się zawsze wydawało, że wymagania są stawiane na odwrót, ale faceci zaiste są dziwni.

Gość $$$
Dorota Gardias * jest wolna Adeline Blondieau Stephanie Darakjian Teri Lynn Hatcher Maria Gadkowska Renata Gabryjelska Nume: Stephanie Darakjian Data nasterii: 16 Septembrie 1984 (27 ani) Locul nasterii: New Jersey, SUA Zodia: Fecioara Teri Lynn Hatcher Teresa „Teri Lynn Hatcher (* 8. Dezember 1964 in Palo Alto, Kalifornien dla niego po prostu jest ważne bym byla super laska rozumiecie by w łóżku bylo super nie widzę nic złego, w dążeniu do doskonałiści

Gość ciekawostka zaiste
ciekawostka zaiste bzykał cię dziewczyno przez te 4 lata i w zupełnosci mu to wystarczało... cóż za cięzki pomyślunek to też zaiste zależy ile razy zaiste i czy był natrętny

Gość 18 06 20111 !!!
18 06 2011 !!!