Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Co robita dzieci kafe? ;P

Polecane posty

Gość to ta mała z tej rodziny
ty mała uwazaj co brałas..bo twoja kuzynke blondyne juz widziałam a wklejałafote obok ciebie. I sie głupio smiała widzac mnie co wy bierzecie? koke to karalne w polsce!

Gość oby wam na oczy padło
sami sie zasłaniaja..a drugich podgladaja..chuje!

vanessa? to zona jej wujka cała rodzina jej nie szanowała.. matka ma 5 corek a one vanesse zaganiały do pracy; wstydziłybyscie...to gosc był. majac 5 corek jeszcze ją? wygodne paniusie a potem ja obgadywaly

wujek nie skonczy ł szkoły to wiemy ale przelew umie wysyłas? khamila miała go nauczyc? bezczelnie podgladac to umie! a za nagosc sie płaci i za wykorzystane słowa gdzie ma honor? dziadek dziwek nie torlerował wiec inaczej by postapił..wysłałby a on? wstydziłby sie. np czarny zeglarz..ja nie zezwoliłam na przywłaszczanie moich słów z gg opisu czytał to brał szkoda ze wszystko czytał a robił wybiórczo..

tacy bogaci jestescie i robicie na złosc i łamiecie prawo akurat mieszkajac komus na głowie, wstydzilibyscie sie! wujciowi powiedz i tej s. khamili co rządzi! niech zarzadzi wyprowadzcke bo wam fba nasle za narkotyki chuje!

wujcio za leniwy tylko na dupie umie siedziec albo w domu albo w aucie. napewno tez by cie takim postepowaniem nikt nie ujał. A co do mojej babci..majac takie mozliwosci jakie wy mieliscie..to wstydzilibyscie sie tym co zrobiliscie. Bo inwgilujecie i wiecie cała sytuacje a problemem był brak opiekunki do ojca aby mama mogla pojechac widziec sie z matka..milioner mogl to załatwic w 3 palce..ale te dziecinne pomysly to pewnie pomysły khamili:O aż żal..tacy niedojrzali..

khamili wódz waszej rodziny niech wiecej czyta o relacjach ludzkich nie tlyko jak kase zarobic nagrabic itp. I niech pamieta ze chory..czy umierajacy..chce widziec przede wszystkim BLISKICH RODZINE! POZEGNAC SIE..i jak ktos ma mozliwosci spełnic jego wole..to chwała mu. wy mieliscie to sie bawiliscie w jakies duperele..

w 2010 latem pisałam do niego! I mam zal! ze olał wiec niech spierdala!! ze nie mam gdzie sie podziac..to nie było go ! Za to khamila suka jechała nie wiem po co? Kobieto jak nie masz zamiaru komus pomoc to po chuj jedziesz? aby minac autem te osobe i koniec? Podsluchujesz ludzi... nie masz zamiaru im pomoc to spierdalaj... czytaliscie wszystkie opisy gg znakiem jest nawet to ze bezczelnie wykorzystaliscie te slowa o zeglarzu;/ wiec i opis o mnie czytaliscie i takie zabawy...

Gość gdzie ta mała
pewnie w dupe se daje jak ciotki! fu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gehen raus !! slutties
na waszej rodzinie widac ze wiek nie idzie w parze z mądroscią jestescie bogaci i dziecinni...niedojrzali. Facet do ktorego cos sie mówi jak do normalego faceta a on to ignoruje i robi znow to samo to znak ze to nie ten facet, bo jak o sciane..nie ma dialogu za ciezkie realcje ciezkie zycia I nie jestesmy dla siebie. Brak dialogu porozumienia i harmonii