Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wkladki nie wychodze

Uplawy - chcialam zapytac czy to normalne?

Polecane posty

Witam, mam 24 lata i zastanawiam sie czy mam jakis problem czy to zdrowa sytuacja, otoz nie wyjde z domu bez wkladki, uplawy sa kazdego dnia, moze oprocz dwoch dni przed miesiaczka, ale tak sa dosc obfite przynajmniej takie odnosze wrazenie i sa codziennie.. czy to normalne? nie mam zadnych objawow grzybicy... bede wdzieczna za pomoc

Gość allalalalalal
hej, ja też mam 24 lata i masakryczne upławy, podobnie jak ty, bieliznę zmieniam kilka razy dziennie, bo wkładek nie lubię nosić. byłam ostatnio u ginekologa i pytałam m.in. o to właśnie, więc powiedział, że tak już po prostu jest:/ niektóre kobiety mają mniejsze, inne większe, nie zmienisz nic niestety, ja też się wkurzyłam hehe:) ale trudno da się z tym żyć, chociaż jest męczące, zwłaszcza poza domem, z dala od toalety, szczerze mówiąc najbardziej lubię dni okresu (poza pierwszym), bo mam tampon i święty spokój.

hm no to przynajmniej wiem ze nie jestem jakas chora, z ta bielizna to faktycznie masakra, ja tez nienawidze wkladek, zwyczajnie mi przeszkadzaja, ale coz zrobic.. a powiedz mi jeszcze czy przeszkadzalo Ci to kiedys w intymnych sytuacjach z mezczyzna ?

Gość allalalalalal
ale w jakim sensie przeszkadzalo? raczej nie, ale nie wiem co dokladnie masz na mysli