Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojwjwj

rocznica :/

Polecane posty

Gość ojwjwj

Jutro mam rocznice z chlopakiem i musze jechac do niego autobusem, bo jemu sie nie chce po mnie przyjechac.. Blagam niech ktos mi poprawi humor :(

Gość słitasna moniczka
nie chce?? nic innego nie mógł powiedzieć? weź to olej i nie jedź, swoją drogą 1 listopada - gdzie wyście się poznali na cmentarzu?

Gość ojwjwj
Nie no mamy dzisiaj rocznice ale jutro obchodzimy bo dzisiaj musialm isc do pracy.. Ma samochod ale gada ze nie moze bo malo paliwa ma :/

Gość ojwjwj
wiecie co.. poszlam dzisiaj do fryzjera, zrobilam cos dobrego a on teraz tak sie zachowuje.. plakac mi sie chce

Gość ojwjwj
wiecie co.. poszlam dzisiaj do fryzjera, zrobilam cos dobrego a on teraz tak sie zachowuje.. plakac mi sie chce

Gość ojwjwj
nie mecze sie tylko ta sytuacja mnie boli troche..

Gość ojwjwj
nie kopnie mnie bo sie bardzo kochamy i wiem, ze jemu na mnie bardzo zalezy i mi na nim tez :) no ale jak widac czasem musza byc ciezkie sytuacje

daj znać jak zupka będzie za słona dziewczyno !!!! szanuj się do jasnej ciasnej 😡 miłej zabawy z chamem 🖐️

Gość ojwjwj
3 lata to dlugo :) Ja ze swoim dopiero roczek jestem. No to smutno Ci musi byc :( chyba nie chcialabym obchodzic rocznicy z kims kogo chce zostawic..

nie chce go zostawic, kocham, ale nie wiem czy chce byc całe życie u boku kogoś kto jest o mnie chorobliwie zazdrosny.

Gość ojwjwj
Eh :( to rzeczywiscie nieciekawie masz.. Mam nadzieje, ze sie wszystko ulozy, bo 3 lata to kupa czasu

po za tym jestem z nim szczęśliwa, nie raz pisałam jak mi dobrze:P ale kurde tak sie nie da jak on ma napady i teraz mi robi właśnie wojne o mojego przyjaciela z przedszkola którego znam prawie dwadzieścia lat. Bo byłam z nim dziś na piwie, godzine...

Gość ojwjwj
Moja przyjaciolka ma takiego chlopaka i raz ją pobił a raz zwyzywał od najgorszych.. Ale ona mu wybaczyla niestety. Najlepiej w ogole nie miec kolegow tylko kolezanki :)

nie no jakby mnie pobił to więcej by mnie na oczy nie zobaczył to oczywiste. Poza tym ja nie dam sie ustawic, że bede miała tylko koleżanki i znajomych płci żeńskiej bo to chore.

tłumacze mu jak dziecku że go dobrze zna przecież na dodatek mój kupel ma chłopaka (tak chłopaka!!!) i co on dalej że jestem taka i owaka i na tą chwile o ON jest na mnie obrazony :| ale na tą chwile mam to w dupie jak jutro do mnie nie przyjedzie to nie wali mnie to :)

Gość ojwjwj
a on ma kolezanki jakies czy tylko kolegow? Bo moze jesli ma samych kolegow to od Ciebie wymaga zebys miala same kolezanki :)

miał ale przestał utrzymywac kontakty, nie wymagałam tego od niego wręcz przeciwnie namawiam go żeby wyszedł z dawnymi orzyjaciółkami a on nie chce. Poza tym ja nie ide z jakimś frajerem tylko z przyjacielem od dziecka i byłam niecałą godzinę bo on jadł kolacje to wypiłam piwko, naprawde ma o co mnie wyzywac i robic mi wojne :o

no i tak poza tym to ja nie wychodze z nim każdego dnia tylko np raz na 2 tyg albo rzadziej... teraz wyszłam tylko dlatego, że czekałam aż M wróci z pracy i sie nudziłam1 Nigdy go nie odtrącam na rzecz innej osoby. Sorki z literówki