Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina18

Chodzi o mój biust

Polecane posty

Gość Paulina18

Mam 14 lat, mam miseczke A. Martwie się ,że pozostaną przy miseczce a, moja mama ma małe piersi, ale tylko ona z rodziny ma małe, babcia od strony mamy ma c, jej siostra f, prababcia d. Słyszałam o masażu piersi, czy to pomaga, i co radzicie, powinnam się martwić ??

Gość nie powinnas sie martwic
biust moze Ci jeszcze urosnac, poza tym duze cycki ulegaja wiekszej sile grawitacji czyli jest bardziej obwisly :P poki co sie nie martw, moze jeszcze urosna ;)

Gość baskimama
Pomaga stanik we właściwym rozmiarze. Z tego co napisałaś Ty biustu prawie nie masz, siostra babci ma średni a reszta malutki. Zgadza się czy wszystkie "jak jeden mąż " nosicie kompletnie źle dobrane rozmiary, bo jeśli nie ma w rodzinie biustów małych to te rozmiary są kompletnie od czapy

Gość kak
Faktycznie biustonosz dobrze dopasowany może optycznie powiększyć biust. Tak zwany biustonosz push-up, podnosi biust, dzięki czemu staje się on znacznie pełniejszy i faktycznie wygląda jak większy. Możesz również zaopatrzyć się w stanik, który zawiera dodatkowe wkładki - z gąbki, bądź silikonu. Co więcej powinnaś wiedzieć, iż biustonosz, by wyraźnie powiększył piersi powinien być mniejszy w obwodzie niż dotychczasowy stanik, a zarazem znacznie większy w miseczkach. Bardzo istotne jest także i to, by w czasie zakładania biustonosza „zebrać biust także spod pach. Jeśli chcesz widzieć, w jaki jeszcze inny sposób powiększyć optycznie swój biust to zajrzyj na stronę http://www.powiekszaniepiersi.edu.pl/2011/09/16/sposoby-na-wiekszy-biust-i-ich-konsekwencje/ Niemniej jednak możesz masować swoje piersi. Taki systematyczny masaż z pewnością poprawi wygląd twojego biustu. Ale powiedziałaś, że masz dopiero 14 lat, a zatem twój biust z pewnością jeszcze urośnie. Nie masz się czym tak martwić. Musisz tylko trochę poczekać.