Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepoznana

Jest na to rada?

Polecane posty

Gość Niepoznana

Wybaczcie może prostotę słów, ale nie ma co owijać w bawełnę.. Lubię w trakcie "zabawy" naprawde ostre pieszczoty.. Tylko przez następne 2, 3 dni, mam obolałe sutki.. można jakos na to zaradzić, czy to cena za przyjemnosc?

Gość to pewnie seksualnie
ewoluujesz w strone przekwitu

Gość Niepoznana
Nie dobijaj mnie. Stanowczo za wczesnie. Ja dopiero zaczynam.. i odkrywam coraz to nowe rozkoszne strony sfery łóżkowej. Wiekowo tez mi daleko nawet do 'przekwitania'. Bardzo. Bardzo bardzo.

Gość Jest na to rada?
Ja dopiero zaczynam.. jeśli jesteś po 30stce i jesteś kobietą egzotycznej urody, to nie ukrywam, że czuję zazdrość o Ciebie

Gość Niepoznana
Lód nie pomaga.. niestety. Ohh. Stałam się obiektem zazdrości. no.no..

Gość Adam Madam
Pewnie Twój, partner dba bardzo o Twoje zadowolenie

Gość Niepoznana
oj dba.. ale.. ale jednak, nawet noszenie stanika nie jest później łatwe. biorąc pod uwagę, że moje piersi należą do do tych większych kategorii nie mam wyjscia. może jednak jakis blyskotliwy pomysl?

Gość Madam Adam
moje piersi należą do do tych większych kategorii, należą do większych i pielegnowanych? czyli : szczupła budowa, a spore, kształtne piersi? i teraz się uśmiechnie: przy jakim kolorze włosów "ta budowa"?,

Gość Niepoznana
Adam Madam> oczywiscie, że tak. Powiedzmy, że kasztanowe. Dekalogowata> krem znieczulający? muszę się zainteresować. nie wiedziałam, że są..;))

Ale jak sądzę jesteś również świadoma tego, że częste mikrourazy mogą być nie tylko przyczyną bólu ale i bliznowaceniu tkanki, zrostów a w przyszłości guzów... Miłej zabawy, ale polecam systematyczna mammografię :P