Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciężarówkaaa

Ciąża! Poród lipiec 2012! Kto ze mną? :)

Polecane posty

Hej dziewczyny! niecały tydzien temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy :) To moje pierwsze dziecko wiec mam wiele pytan, watpliwosci i po prostu potrzebuje wsparcia innych przyszlych Mam :) Czy ktos tez jest na poczaatku ciazy i chce sie podzielic wrazeniami? jak samopoczucie?objawy?ktory tydzien? :) Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszle mamy!

Gość mamikaigjuhiu
ty a ty w ilu tematach juz piszesz??? juz widze trzeci temat na ktorym cos napisalas jakas nienormalna jestes ......

Gość gigugigu
Ciężarówko,przenieś się lepiej na forum babyboom,jest tam nas już sporo i nie ma chamskich uwag!!

jest 1000 takich tematow i co chwile znajduje inny dlatego sie wpisuje. szukam takiego gdzie najczesciej ktos sie wpisuje a ktory nie jest juz zawalony wpisami dziewczyn ktore sie juz znaja. poza tym nie prosciej olac to niz sie czepiac? i nienormalna jestes ty kolezanko skoro nie masz lepszych problemow niz to ze 3 razy wpisalam sie na forum w roznych tematach :D pzdr

Gość z tego co widzę to chyba
jeszcze żaden temat lipcowy nie jest szczególnie aktywny. Jeden jest owszem najdłuższy ale jakoś wielkiego ruchu tam nie ma póki co. :)

Gość mamammaohjirf
nie chamskie uwagi tylko no prosze was ja bym nie pisala w 10000 tematach o tym samym trzeba sie na jakis zdecydowac

Gość rurka kremowa
zaloz jeszcze tępa zdziro 10 takich topikow

Gość rurka kremowa
spierdalaj szmato i pilnuj swojej zaropialej macicy:D

Gość no co wy....
jest juz taki topik i nawet na nim piszesz! po co zakladasz nastepny?

kurna dajcie sobie spokoj juz:D zostawcie ten temat i zyjcie swoim zyciem :D zalozylam to zanim znalazlam inny na ktorym pisalam, poza tym tutaj pisza jakies niepelnosprawne umyslowo dziewczeta wiec podziekuje za wspolprace z tym forum.

Gość asdfghjkiuytrtyuiknbvcde
O jaaaa, już lipiec?:) Ja miałam byc lipcówka 2011, ale jestem sierpniówka:) Trzymam kciuki, jejku jak to zleciało. :) Pamiętam jak czekałam na lipiec, bo to 'mój' miesiąc, a jutro mój synek będzie miał już 3 miesiące. :P A na którego masz termin?:):)

owszem, zaskakujacy :) tak wiec oleje to co pisane wczesniej. Terminu dokladnego jeszcze nie znam, wg moich wyliczen bedzie to poczatek lipca :) GRATULUJE BOBASA!!

Gość nocnvio
ciezarowka ty lepiej zaloz topik o samochodach ale jestem błyskotliwa co? buehehehhe

Gość nocnvio
trojeczka ty to widze ze masz troje bachorkow diabelkow i pewnie znow w ciazy jesteś i czytasz... ten wspanialy topik

Gość strzałka :)
hej dziewczyny, mi w sobotę wyszły 2 krechy, dziś idę potwierdzić a termin wychodzi (z obliczeń internetowych) właśnie na lipiec co prawda planowaliśmy dopiero za 6-12 miesięcy, ale bardzo się cieszymy z mężem, to nasze pierwsze dziecko więc fajnie byłoby mieć Wasze wsparcie :)

Gość gthr
ja mam termin na lipiec:)dzisiaj 1 raz widzialam bicie serduszka niesamowite

Gość strzałka :)
u mnie dopiero 3 tydzień i jeszcze nie widziałam bicia serduszka, gin tylko potwierdziła ciążę i kazała przyjść za 1,5 tygodnia żeby dowiedzieć się czegoś szczegółowego. Więc skoro 3 tydzień to pewnie będzie jednak sierpień a nie lipiec (lipiec mi wyliczyło na jakiejś stronce)