Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsytdze sie za wszystkich!!!

Wstydze się, ciagle wstydze

Polecane posty

Więc wyjdź z założenia że może się nie udać. Nie wiesz też czy on się tobie na żywo spodoba. Czego by Ci nie powiedział nie bierz tego za wyznacznik zdania reszty ludności. Nie znasz jego zamiarów, może chce Cie wykorzystać, a może to naprawdę super gość dla którego będziesz całym światem. Generalnie bądź ostrożna, z krytykowaniem siebie też żeby go nie wystraszyć. Jak się poznacie lepiej możesz się otwierać bardziej jeśli zobaczysz że cie nie rani.

ja go poznalam przypadkiem, zalezalo mi na podszkoleniu języka, on nie mieszka w Polsce, traktuje go jako przyjaciela a nie osobe, z ktorą moglabym spedzic zycie. Zaczal ze mna poruszac rozne kwestie i tak jakos pojawil sie temat kompleksow i moich problemow, myśle, ze mozna mu zaufac. ale wlasciwie nie wiem, czy powinnam o nim o tym wszystkim dyskutowac, nie wiem, jak zareaguje...i wogole.

Ja jestem za rozmową po prostu. Sama przeszłam i takie i takie, i wiem, że nieraz jest to kwestią przypadku. Specjalista może sobie gorzej poradzić niż człowiek ot tak, z ulicy Tak jak pisze lukas, zdanie jednej osoby nie jest żadnym wyznacznikiem. Choć wizyta u jakiegoś dobrego specjalisty przyda Ci się

no to ja tym bardziej, jeśli nie zakładasz że to będzie coś poważnego to możesz z nim pogadać tylko jeśli cię skrytykuje nie bierz tego do serca bo będzie Ci jeszcze gorzej, pamiętaj to jest tylko jego zdanie, Idę spać juz po 3, Dobranoc

🖐️ Cały czas nie wiem czego się boisz, widział Cię (no już nie wmawiaj, ze tylko en face siedziałaś bezruchu), mieszkacie daleko. Jaki on może mieć wpływ na Ciebie?

dokladnie jak piszesz siedzialam bez ruchu....myśle, ze nie mogl zobczyc mojego profilu!!! Mieszkamy dośc daleko od siebie.