Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joijdoisaodsaodjo

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość joijdoisaodsaodjo

Od 2 dni mam powiekszone wezly chlonne prawe (szyi i pachwin). Na penisie zauwazylem mala, czerwona kropke (a raczej plamke, jest minimalna). Rano rowniez z penisa wyciekla mi biala wydzielina, konsystencja podobna do spermy aczkolwiek delikatnie rzadsza. Po zaschnieciu (na palcu) zostaje bialy nalot. Jednak czlonek OK, nie ma na nim zadnych nalotow, nic, nie swedzi. Nie mam goraczki, czuje sie OK. Nie czuje zadnego pieczenia czy bolu przy oddawaniu moczu, jakkolwiek dzis po masturbacji (chcialem sprawdzic konsystencje spermy - byla jak najbardziej ok), i bezposrednio po niej po oddaniu moczu czulem pieczenie, jednak bardzo krotkie i niezbyt intensywne. Dodam, ze 5 dni temu mialem przygodny stosunek, jakkolwiek zabezpieczony, mycie przed, mycie po. Jednak to co nie daje mi spokoju to to ze na jadrze mam od dluzszego czasu odparzenia - czy to moglo byc zrodlem jakiejkolwiek infekcji :( ?

Gość okłady z kiszonej kapusty rób
stosunek zabezpieczony - MYCIE PRZED MYCIE PO :D:D koles jesli to nie prowokacja to udało ci się zmiażdżyć mnie tym tekstem:D🖐️ P.S. gratuluje inteligencji:classic_cool: