Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiiiiiii25iiii

romantyczna kolacja

Polecane posty

Gość blondiiiiiii25iiii

W przyszły weekend planuje przygotować romantyczna kolacje, i mam mały problem tak się składało że nigdy tego nie robiłam i nie wiem dokładnie co powinno tam byc, może wy mi podpowiecie zapewne nie jedna osoba robiła dla swojej ukochanej takie kolacyjki, chce by było romantycznie, klimat, coś do zjedzenia, miła atmosfera itd jak wy robicie swoje kolacje, co podajecie i bez czego taka kolacja nie mogłaby sie obejść:) z gory dziękuje za różne podpowiedzi

Gość blondiiiiiii25iiii
nikt nie przygotowywał takiej kolacji , to jest duzo osób takich jak ja

swiece w calym pokoju, wino lub szampan, truskawki w czekoladzie, nastrojowa muzyka, danie glowne---zalezy co twoj partner lubi. aha i sexy bielizna na sobie

swiece w calym pokoju, wino lub szampan, truskawki w czekoladzie, nastrojowa muzyka, danie glowne---zalezy co twoj partner lubi. aha i sexy bielizna na sobie

Gość blondiiiiiii25iiii
planowałam zrobić sałatkę bo lubi, i nie wiem c o jeszcze... a cos do tego pasuje:) swiece napewno gdzieś rostawie, co do bielizny ubiorę ale raczej nie bedzie mi potrzebna :P bo jesteśmy na początkowym etapie a seks jeszcze nie wchodzi w gre:) raczej zastanawiam sie co jeszcze do tej sałatki zrobic....

Gość kaspijka
Początkowy etap i już kolacje przy świecach? I takie dogadzanie facetowi? jemu kolacja ze świecami i winem może skojarzyć się jednoznacznie, więc bielizna na pewno Ci się przyda jako dodatkowy bodziec działający na męskie zmysły. Do sałatki zależy jakiej? pasuje np drób.

tiaaaa i napchajcie się sałatkami deserami i później do kibelka raz drugi .... takie coś planujesz a nie wiesz że facet myśli fiutem? pokażesz mu że chcesz mu dać wszystko to cię wykorzysta, a kup kurwa czipsy, na sobie jakiś wytargany dres i wymietolona koszulka, zapodaj filma i przede wszystkim wyluzuj to ozbaczy w tobie fajną babkę a kolacje zostaw na zaś 🖐️

Gość blondiiiiiii25iiii
co do tej kolacji to nie tak, my spotykamy sie juz dobre 3 miesiace.... a kolacje taka romantycza przegrałam bo o coś sie zalozylismy wiec w koncu pasują ja kiedyś zrobic:) poprostu chce by było miło i by dobrze zapamietał ten dzien czy wieczór, napewno co niczego nie dojdzie bo nie chce jeszcze ale chociaz by był klimat romantycznie itd

Gość blondiiiiiii25iiii
a co przygotować jeszcze do tej sałatki, jakieś cisto czy cos??

Gość kuchareczka______
upiecz ciasto z truskawkami i bita smietana i galaretka... albo zrob babeczki z owocami... bedziecie sie mogli nakarmic nimi nawzajem mozesz tez podac lody z bita smietana owocami bakaliami itd szampan wino