Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byscie pmysleli

Co byście pomyśleli na moim miejscu???

Polecane posty

Gość co byscie pmysleli

Jestem z facetem 5 lat. Obecnie moj facet jes zagranicą. Kontaktujemy sie glownie przez gg, albo skype... Dzis w nocy dostalam dziwnego smsa.. A mianowicie ze romansuje z pewna dziewczyną. Wiec poprosilam go zeby wszedl na gg bo chce to wyjasnic. Zapytalam czy gada z jakas dziewczyna... Powiedzial ze nie, zapytalam czy jest pewny powiedzial ze tak. Więc zapytalalam co ta panna chciala od niego (ja znam ją z widzenia), powiedzial ze nic, ze co mialaby chciec, ze znają sie z pracy (jak jeszcze w pl byl), i oczywiscie wywiązala sie kłotnia... Co byscie pomysleli na moim miejscu??

Gość co byscie pmysleli
nie wiem kto bo byl wyslany z bramki internetowej... dlatego zastanawiam sie nad tym wszystkim

Gość ptasiek nastroszony
nie masz wmpatii i litości dla swego najblizszego w końcu faceta , nie dajesz się mu wyspać po upojnej nocy , albo powosujesz swymi napadami , że w nerwicę wpadnie jak będzie przerywal. niech się wyspi po stosunku to w dzień z ni8m pogadasz

Gość co byscie pmysleli
ja bralam wszystkie mozliwosci pod uwagę, zastanawialam sie nad tym czy ktoś moglby namieszac i kto to moglby byc, ale nie wiem... Wiem, ze mial ją na liscie kontaktow na gg, a po naszej rozmowie zniknela.. nie wiem, probuje spojrzec na to trzezwo, ale jakos nie moge.

Gość co byscie pmysleli
ktos się jeszcze wypowie?

Zdradza Cie z nia, a jesli nie to na pewno sie z nia przespi Pamietaj, ze to facet. Wszyscy faceci mysla tylko o seksie

Gość co byscie pmysleli
Tylko jak mialby mnie zdradzic skoro on jest zagranicą a ona w pl? Ja dostalalam sms ze z nią romansuje... I nie wiem co mam o tym mysleć... Teraz tez dostaje dziwne smsy. Ktoś je wysyła z bramki internetowej i nie podpisuje sie.. Nie wiem co mam myslec o tym wszystkim :(

Gość co byscie pmysleli
daj foto cipy>> Spadaj! Powiedzcie mi lepiej co mam zrobic, bo nie wiem kompletnie.

Gość nawiedzony Bolek
misiu jak on Cię zdradza to i ty go zdradz;p jakby co jestem w pobliżu;p

Gość co byscie pmysleli
Nie mam takiego zamiaru by go zdradzać. Proszę tylko o radę co mogę zrobić w takiej sytuacji..

Gość no to moze tak by to
a skad wiesz, ze mial ja w kontaktach, a teraz nie ma?? jak masz do tego dostep skoro on jest za granica??

Gość co byscie pmysleli
no mam dostęp, wiem ze mial ją w kontaktach a po naszej rozmowie juz nie, czyli chyba jest cos na rzeczy. Swoje hasła znamy do poczty itd. wiec dostęp mam. Po tym smsie ktory dostalam w nocy, sprawdzilam czy kogos takiego ma w kontaktach i się okazalo ze ma..

Predzej czy pzniej i tak Cie z nia zdradzi. Nic nie rob poczekaj jak sie sytuacja rozwinie. Wszyscy faceci zdradzaja, tylko zony o tym nie wiedza. Jak Cie zdradzi to go rzuc i nie rozpaczaj.

Gość napletan
gdzie znajdę darmowe testy na inteligencje? BEZ WYSYŁANIA SMSów!?

Predzej czy pzniej i tak Cie z nia zdradzi. Nic nie rob poczekaj jak sie sytuacja rozwinie. Wszyscy faceci zdradzaja, tylko zony o tym nie wiedza. Jak Cie zdradzi to go rzuc i nie rozpaczaj.

Gość napletan
w moim odbycie zamieszkał dziś mały zielony skrzat :)

Gość nawiedzony Bolek
bo jesteś naiwna zdradź frajera zasługujesz na szczęście w zyciu dziewczyno,szanuj się!

Gość co byscie pmysleli
Ale co mam zrobić?