Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga0987654

potrzebuje waszej rady...

Polecane posty

Gość olga0987654

hey, Od 2,5 miesiaca rozmawiam z pewnym facetem na skype, emaile czasem do siebie zadzwonimy. On mieszka w innym panstwie, nie jest polakiem. Wszystko ukladalo sie super. Kilka tyg temu przez caly dzien sie nie odezwal... wiec napisalam meila czy wszystko jest ok. Odpisal ze tak. I znow meilowalismy rozmawialismy na skype itp. W niedziele napisalam mu meila i... Od niedzieli znow sie do mnie nie odezwal...Nie wiem co mam o tym myslec..bo mowi mu ze mu na mnie zalezy itp a tu sie nagle nie odzywa.. Nie chce sie narzucac.. nie wiem czy znow ja powinnam do niego cos napisac ? Zauwazylam sie zaczelam sie w to angazowac i teraz nie wiem co mam zrobic...

Gość pewnie juz se znalazl
babe na miejscu :(

Gość olga0987654
tez przez chwile pomyslalam ze sobie kogos znalazl..bo nie moge zrozumiec dlaczego sie nie odzywa tak nagle... i nie wiem czy powinnam do niego napisac czy odpuscic

Gość ptasiek nastroszony
no musisz zrozumiec , ze pomiedzy wizytami na skype chlopina tez coś roocha a potem też po roochanku śpi. w przeciwieństwie do będących tu na kafeterii

Gość olga0987654
prosze o powazne wpisy...

Gość dfdffdfgfghhgjjkjk
nie zalezy mu, juz to widac

Gość olga0987654
czyli nie pisac do niego... odpuscic... ale dlaczego mi nie napisze ze chce to skonczyc... nie moge zrozumiec dlaczego tak nagle..

Gość olga0987654
nie moge rowniez uwierzyc ze tak sie zaangazowalam.. Matko! ;// skad we mnie jeszcze ta dziecieca naiwnosc ze sie ulozyc... ze moze sie uda... ;(

Gość dfdffdfgfghhgjjkjk
bo mloda jestes i naiwna. a przez neta mozna sie zakochac, ale trzeba bardzo uwazac, wiem co piszę.