Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kassana

CLIP IN w艂osy doczepiane

Polecane posty

Go艣膰 kassana

Hej kochane !! Mam pytanie dotycz膮ce clip in a raczej kilka pyta艅 1. Czy mo偶na je nosi膰 na co dzie艅(w艂osy si臋 niszcz膮 ?) 2. czy w艂osy clip in wypadaj膮 i na ile starcza komplet tresek przy noszeniu jej codziennie 3. Chce zakupi膰 w艂osy naturalne REMY w艂soy indyjskie za 130 z艂 na allegro czy to dobry pomys艂 ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
po co Ci w艂osy doczepiane 偶e tak zapytam? :D nie lepiej mie膰 swoje zdrowo zapuszczone? Moim zdaniem to marnotractwo pieni臋dzy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kassana
oczywiscie ze lepiej miec swoje mia艂am kiedys bardzo dlugie ale cos mi odbilo i zaczelam scinac tak skutecznie ze mialam wkoncu extremalnie kr贸tkie wplynelo to bardzo na moja psychike - uznalam ze utracilam swoja kobiecosc teraz mam w艂osy do ramion

Udost臋pnij ten post

Sk膮d ja to znam :D sama mia艂am jakie艣 kilka miesi臋cy temu w艂osy do polowy plec贸w super fryzure poszlam do fryzjera 偶eby mi ko艅c贸wki podci臋艂a to mi podci臋艂a tak 偶e mia艂am prawie do ramion :( i to jeszcze sci臋te na prosto zamiast wycieniowane :( okropnie wygl膮da艂am w rozpuszczonych w艂osach wi臋c nosi艂am ci膮gle kucyka. Za dwa tygodnie posz艂am do innego fryzjera i mi 艂adnie wycieniowa艂a no ale jednak dosz艂am do wniosku, 偶e omijam fryzjer贸w przez kolejne kilka miesi臋cy a偶 mi w艂osy odrosn膮 tak jak mia艂am wcze艣niej. Ale o doczepianiu w艂os贸w jednak nie my艣la艂am :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam takie
moje te偶 s膮 REMY czyli 艂uski w艂osa ku g贸rze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kassana
mam takie mozesz mi odpowiedziec na pytania ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kassana
na spinki :) norlamnie to przyczepiasz a po藕niej 艣ci膮gasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam takie
No wiec tak nosic na codzie艅 mo偶na nie niszcz膮 sie ( tyle 偶e maj膮 ok roku 偶ywotno艣ci potem nowe trzeba kupywac nie wypadaj膮 ( zale偶y gdzie kupisz raz kupi艂am i po miesiacu by艂o po w艂osach teraz kupuje na allegro CLIPHAIR tylko naturalne tylko REMY - syntetyki s膮 swiec膮ce i sztywne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam takie
klipsy z paskiem silikonu jak lekko podtapirujesz i skropisz lakierem nie ma si艂y 偶eby sie zsune艂y :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kassana
Mozesz mi poleci膰 swoejgo sprzedawce na allegro ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam takie
No nie no dobradziewczyno :P oczywiscie nie myjesz ich razem ze swoimi w艂osami :P myje sie je rzadko i napewno inaczej ni偶 swoje swoje to lejesz szampon i heja a te zanurzasz w umywalce w letniej wodzie z dodatkiem szamponu i z g贸ry na d贸艂 bo tak by ci sie stapirowa艂y potem tak samo sp艂ukujesz i od偶ywka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam takie
kasana CLIPHAIR

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madlen
hej czy z tymi wlosami mozna spa膰 czy w czasie snu nic sie nie stanie? nie popl膮cz膮 sie? nie mam za bardzo czasu rano zakladac je odnowa ii wolalabym z nimi spa膰 co o tym s膮dzicie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Male艅ka;3
Sama sobie kupi艂am , w艂osy s膮 艂adne i wql, tyle, 偶e gdy je doczepi艂am to chcia艂am zrobi膰 kucyk, wygl膮da super tylko wida膰 2 spinki, ko艂o skroni, nad uchem z boku, nie wiem jak je doczepi膰 偶eby zamaskowa膰 je przy zrobieniu kucyka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej po pierwsze kupowanie w艂os贸w clip in to nie jest marnowanie pieni臋dzy:) wie ten kto ju偶 ma w posiadaniu taki zestaw. To jest niesamowita sprawa w par臋 minut mog臋 zrobi膰 sobie takie d艂ugie i g臋ste w艂osy jakich w naturalny spos贸b bym nie uzyska艂a. Polecam takie w艂osy clip in poniewa偶 stosuje je ju偶 od kilku lat i w 偶aden spos贸b nie niszcz膮 mi moich w艂o贸w. We w艂osach doczepianych czuj臋 sie 艂adniejsza :) bo w ko艅cu zadbane d艂ugie i g臋ste w艂osy to najlepsza wizyt贸wka i dodatek dla kobiety :) Polecam i polecam :) Je偶eli chodzi o sklep w jakim kupuj臋 to www.clipinwlosy.pl/ oczywi艣cie zamawiam zestaw 55cm :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doczepiane w艂osy s膮 艣wietne, kupi艂am sobie w pa藕dzierniku super d艂ugie i g臋ste, 220 gram贸w i jestem od nich uzale偶niona :D Efekt jest naprawd臋 spektakularny, jak si臋 w艂asne w艂osy wycieniuje a clipy odpowiednio za艂o偶y, to nikt si臋 nie domy艣li nawet, 偶e to nie Twoje prawdziwe w艂osy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoncz zalosna babo naganianie na szajs z clipinwlosy - kto w to uwierzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spicygril
ja akurat kupi艂am w clipinwlosy zestaw na 艣wi臋ta i musz臋 przyzna膰 偶e s膮 spoko, wiec nie wiem sk膮d kto艣 pisze,偶e szajs.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny chce kupi膰 w艂osy clip in ale kompletnie nie wiem kt贸ry sklep internetowy mam wybra膰.Oferty s膮 tak podobne 偶e w sumie nie wiem kt贸ry sklep sk艂ada najlepsz膮 ofert臋, zale偶y mi na naturalnych w艂oskach. Czekam na wsze opinie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiawlosy
ta pani ktora nachalnie reklamuje swoj sklep wyzej (clipinwlosy pl) to zwykla oszustka zostalam zablokowana na fb a moje komentarze wykasowane poniewaz upublicznilam ich oszustwo - podawanie falszywej wagi wlosow - w zestawie 70g wlosow jest max 55g a deklaruja 65 roznica to 20 PROCENT - jest to zwyczajne robienie idiotow z klientow - za kasowanie moich wpisow zadbam o to zeby kazdy dowiedzial sie jak funkcjonuje ta firma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UlaSamowolka
Hejka Wam Wszystkim :) dzi艣 dosta艂am w艂oski ale nie pisz臋 z jakiego sklepu poniwa偶 toakurat nie jest wa偶ne :) a po za tym nie moge sie wypowiedziec na temat jakosci poniewaz mam je zaledwie kilka godzin. Ale nie dlatego pisz臋 Mam do Was czyli do u偶ytkowniczek w艂os贸w clip in pytanie - Jak cz臋sto myjecie swoje w艂osy??? Tzn codziennie ? raz na tydzie艅? Mo偶e jeszcze rzadziej... Prosz臋 podzielcie si臋 swoim do艣wiadczeniem co do clip in w艂os贸w. Pozdrawiam i licz臋 na pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hera123456789
to w艂a艣ciwie zale偶y od tego jak cz臋sto je nosisz ale podam na przyk艂adzie. Nosz臋 je codziennie i myj臋 mo偶e raz na miesi膮c :) wiem troche g艂upio to brzmi ale ja mi臋dzy czasie nak艂adam r贸偶ne jedwabie w p艂ynie firmy Joanna i clip in w艂osy s膮 mi臋kkie i delikatne tak wiec nie wymagaj膮 cz臋stego mycia a po za tym cz臋ste mycie skraca 偶ycie w przypadku w艂os贸w clip in ma to powiedzenie du偶e znaczenie poniewa偶 im rzadziej b臋dziesz je myc tym d艂u偶ej ci pos艂u偶膮 :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hera123456789
czekam na Was dziewczyny i na wasze odpowiedzi poniewaz sama jestem ciekawa jak ta sytuacja wygl膮da u was :)

Udost臋pnij ten post