Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgdfghfdhd

czy wam też rodzice mówią że "źle was wychowali"?

Polecane posty

Gość gdfgdfghfdhd

mnie szlag trafia jak coś takiego słyszę przecież wychować to sobie można psa ale wiem, że dużo jest w Polsce takich rodzin, gdzie dzieci traktuje się jak psy tzn muszą być posłuszne i wdzięczne (w wielu przypadkach to nie wiadomo do końca za co)

Gość kurosava
oj to widze, ze faktycznie chyba cos im nie wyszlo...

Gość gdfgdfghfdhd
tata mówi że lepiej by było gdyby sie suscił na lusterko ,miała by rodzina piekny obraz-PAMIĄTKE RODZINNĄ-.A tak to mają mnie niedoj**ną,zapominam sie kłuce z nimi jestem pasożytem ,nieudaczną sflustrowaną dziewuchą i nikt mnie nie chce nawet ojszczyć nie mówiąc o pocałunku lub seksie,musze sie mostrubować już od 12 lat już mnie i dziurka boli od wkładania kawałka okrągłej nogi od krzesła .

Gość gdfgdfghfdhd
i co mam za zycie,żadnych imprez kwiatków i uroczystości.

Gość zirytowanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe a jak! na mnie już od rana krzywo patrzą że od świtu nie biję pokłonów na cmentarzu i w kościele (do którego nie chodzę od 2 lat) nie byłam. bo wg mojej mamusi powinnam być na mszy o 6 na cmentarzu zaraz po, oblecieć wszystkie groby nie tylko rodziny w mieście i po południu zrobić drugą rundę. a potem najlepiej jeszcze iść na mszę wieczorną. jobla można dostać ale już nie długo i znikam z tego wariatkowa więc rodzinka będzie bawiła się w świrów sama:D

Gość ptasiek nastroszony
raczej sie do tego przed sobą a co dopiero przed dzieckiem nie przyznają będą sobie wciskać kit. mama syna , który zabije bedzie sztukować ściemniacza , że przecież on dobry synuś no przecież nie chciał i nic takiego się nie stalo przecie tylko jednego zabił a nie pięciu, to samo w IDOLU , dziecko śpiewać nie umie to wg rodziców wysoka laskawość zwana komisją jest debilna bo się na talencie dziecka nie umie poznać

Gość ptasiek nastroszony
chyba nie tak żle Estera bo mądra z Ciebie Niewiasta

Gość temu
tata mówi że lepiej by było gdyby sie suscił na lusterko ,miała by rodzina piekny obraz-PAMIĄTKE RODZINNĄ-.A tak to mają mnie niedoj**ną

Gość dziunia125.
nie mówia mi tego

nie, nigdy- nie maja powodu by mowic cos takiego, ja tez nie mowie ze sa zlymi rodzicami bo nie sa :)