Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pupik

jestem wsciekla na mojego chlopaka

Polecane posty

Wkurza mnie swoim zachowaniem. W ogole nie pomaga mi w codziennych obowiazkach. Tylko telewizja i internet mu w glowie. Nie slucha co do niego mowie. Nieraz sie zastanawiam czy mnie w ogole widac bo traktuje mnie jak powietrze? Jak utrzec takiemu nosa zanim wykoncze sie psychicznie?

Gość kurosava
najlepiej odejdz, ciekawe czy zauwazy...

Gość ŻabieUdka
Popieram przedmówcę. A co będzie dalej? Zastanawiałaś się trochę nad tym? Kobiety są tępe :o

Gość guagu
Hej Jestem w podobnej sytuacji.Nic do niego nie dociera.Sprzątnięcie łazienki po sobie wyniesienie talerza czy inne tego typu rzeczy to jest koniec świata."Przecież posprzątałem" i "wcale nie ma bałaganu co ty wkręcasz" słyszę najczęściej :) Najbardziej wkurza mnie to jak wracam z pracy i zastaje w mieszkaniu jedną wielką melinę chociaż dnia poprzedniego było wysprzątane na cacy a on siedzi jak książę przed kompem i nic go nie interesuje.Rzeczy do prania ok leżą w łazience ale nie w koszu tylko obok bo już był za ciężko.Masę takich przykładów można wymieniać.Rozmawiałam z nim o tym tysiąc razy , mówiłam że jeżeli nie będzie mi pomagał to będzie mieszkał w takiej melinie bo ja nie posprzątam.Ale wytrzymam góra godz i ogarniam to bo nie mogłam patrzeć na ten syf.

Np ja zamiatam cale mieszkanie mala zmiotka. Wiec sie namecze a on co? Okruszki ze stolu zrzuca na podloge. No ja pierrr...