Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remik1977

niespotykana historja

Polecane posty

Gość remik1977

historja ta zaczyna sie tak: poznalem dziewczyne przez internet z portalu spolecznosciowego, pisalismy do siebie i dzwonilismy z tej znajomosci narodzilo sie uczucie ktore postanowilismy zrealizowac. Pewnego dnia postanowila do mnie przyjechac, dzielilo nas 350 km jadac w polowie drogi facet wymusil pierszenstwo i z wielkim impetem uderzyl w bok samochodu od strony kierowcy w ciezkim stanie z polamana reka i noga oraz pocieta szyja i obrazeniami wewnetrznymi trafila na intensywna terapie gdzie ledwo uniknela smierci zadzwonilem do jej matki mowiac ze rozmawialem z nia przez telefon i nagle uslyszalem krzyk i polaczenie zostalo przerwane. Niezastanawiajac sie mama jej obdzwonila pobliskie komisarjaty i przypuszczenia sie potwierdzily.Po dlugiej rekowalestencji wrucila do zdrowia, rozmawialismy ze soba odzinami i nocami budzilismy sie na wzajem telefonami uczucie narastalo mimo tego ze sie nie widzielismy jedynie zdjecia i rozmowy.niezatanawiajacsie dlugo postanowilismy ze wkoncu musimy sie spotkac i byc juz razem, po kupnie nowego auta kobieta z ktora mialem spedzic reszte zycia poraz drugi wsiadla w samochod i jadac do mnie niedaleko miejsca gdzie miala wypadek dwuch chlopakow jadac pod wplywem alkocholu uderzyli z predkoscia 140 km/h w nia oraz jeszcze jeden samochod nieprzytomna helikopter zabral do szpitala tych dwoch clopakow w wieku 24 i 34 lata zginelo na miejscu dzien przed wszystkimi swietymi poszkodowany takze w wypadku starszy pan zadzwonil odrazu do zony ktora byla lekarzem w warszawskim szpitalu bo myslal ze kobieta mojego zycia nie zyje, naszczescie przezyla jej stan jest stabilny obecnie lezy w szpitalu i ma obrazenia watroby zoladka i rzeber mam wielka nadzieje ze wroci do zdrowia i bedziemy wkoncu razem. Uwazam ze to jest jakis czar rzucony na nia bo to nie jest jedyna pechowa historia ktora sie przydarzyla jej ostatnio. Prosil bym o jakies wskazowki gdzie moge szukac pomocy w odczarowaniu jej nie wiem gdzie mam sie zwrocic z tym problemem.

Gość ramoneska
Słowniczek się kłania