Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truuskaawka

ŚLUB 2014 - CZERWIEC KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość truuskaawka

nie mogę się doczekać:) macie już coś załatwione??

Gość A na hooj ci ten ślub ?
jak wszystko pi zgnie w 2012 :D ty lepiej wez dobry kredyt i jedz sie bawić gdzies na Tenerife :D

Gość truuskaawka
tak wszystko prowo oczywiście żal :O:O, ale dzięki za podtrzymanie tematu:) na razie rozglądam się za sukienką, chcemy też znaleźć fajną orkiestrę bo jest dużo czasu na razie, ale te fajniejsze będą później zajęte:) Tak się cieszę!!!

Gość graczcze
Macie tyle czasu do tego ślubu, że lepiej niczego nie rezerwujcie bo możecie się rozstać :P Nie chcę życzyć Wam źle, ale przez tyle czasu ktoś może umrzeć, wiele rzeczy może się wydarzyć więc odpuśćcie sobie

Gość do slubu limuzyna
A po rozwod tramwajem 🖐️

Gość ppapappapapa
Oczywiście, że prowo, albo po prostu naiwna bardzo jesteś ;) Facet się oświadczył i ustaliliście datę na 2014? Hehe :D Chciał sobie zaklepać po prostu na wszelki wypadek ;) A Ty cała zajarana chodzić i 3 lata wcześniej szukasz sukni:D

Gość truuskaawka
co ty gadasz w ogóle, to kiedy twoim zdaniem jest czas na rezerwowanie? teraz to jest niemożliwe, żeby się zaręczyć i żeby ślub był za parę miesięcy, nie słyszałam o tym przynajmniej. wszystko zawsze trwa latami.

Gość graczcze
Na jakim Ty świecie żyjesz, skoro u Ciebie wszystko trwa latami? :D W te wakacje moja siostra wzięła ślub, zaręczyli się trochę ponad rok wcześniej. Dodam, że wesele było z niezłą pompą, jak dla mnie aż zbytnio. Jak ktoś nie jest życiową pizzdą to nie załatwia wszystkiego latami :)

Gość jajajajaaajajjaaj
Ja mam ślub w lipcu 2012 :) I jedynie sala, kościół i orkiestra są zarezerwowani. Spokojnie rok przed ślubem jest pełno wolnych terminów. Wiem, bo sami szukaliśmy i było dużo wolnych. Teraz restauracji itd. jest tyle, że to prawda, mają zazwyczaj komplet i co tydzień wesela, ale już nie jest tak łatwo, bo sal coraz więcej ;) A ślub w 2014 spokojnie załatwicie w 2013. Ale cóż, może to kwestia charakteru. Mi by się nie chciało :)

Gość truuskaawka
nie wiem jak można na rok przed wszystko załatwić, u nas nie ma już nigdzie wolnych terminów.

Gość truuskaawka
naprawdę nie ma nikogo kto ma w tym czasie też ślub?

Gość graczcze
Nie, tylko ty jedna jesteś taką nieudałotą :) P.S.: moja siostra brała ślub w Warszawie. I jakoś miała termin w dużej, hotelowej sali....

Gość truuskaawka
jeździliśmy po różnych salach weselnych i seryjnie nie było nigdzie miejsca:O Wreszcie udało nam się w jednej

Gość graczcze
Czyli mam rację, jesteście frajerami :)

Gość jajajajaaajajjaaj
Nam po prostu ciężko w to uwierzyć :) Naprawdę byłaś we wszystkich salach czy tylko w 3, 4? Choć może mieszkasz w małym mieście i sal jest mało? Choć chyba właśnie w małych miejscowościach pełno sal powstaje?

Gość truuskaawka
byliśmy w kikunastu

Gość graczcze
może mieszasz na jakiejś wiosce, to wtedy to zrozumiem. No powiedz mi co to za miejsce, wtedy może uwierzę. Skoro wielką salę w Warszawie udało się zarezerwować niecały rok wcześniej to chętnie się dowiem gdzie jest tak duża populacja, że trzeba kilka lat wcześniej sali szukać :D

Gość ile zarabiaja?
w koncu nie bedziesz strara panna...co za szczescie!

Gratulacje:) przecież to nic takiego, że dziewczyna sobie zarezerwowała sale tak wcześnie. U mnie fajne sale na wesele są pozajmowane na 2013 od czerwca do września a 2014 sala która nam się podoba prawie każdy miesiąc zajęty. Pozdrawiam.

Gość Malinkaaa22
Hej dziewczyny Ja też biorę ślub 2014 w czerwcu 7 i zastanawiam się nad wzięciem konsultantki ślubnej. Mam pewne sprawy nie jasne i chce uzyskać parę odpowiedzi na konkretne pytania. Czy możecie mi kogoś takiego polecić. Mam na oku urocza chwila. Chcę się poradzić, bo tak sami planujemy wesele i ślub. Pozdrawiam

Gość kamilla66
Hej nie szkodzi ze ktoś rezerwuje salę czy zespół muzyczny. To nawet super. Ja brałam ślub w tym roku i rezerwowałam wszystko rok wcześniej oprócz kamerzysty i konsultantki ślubnej. Naprawdę ceny konkurencyjne, a pomaga i jest przydatna. Super urocza i pomocna osoba. Mnie namówiła koleżanka i nie żałuje do dziś dnia. Polecam Urocza Chwila działa na terenie Warszawy i okolic. Pozdrawiam Kamilla

Gość Ania6666
Ja mogę polecić Urocza Chwila naprawdę dobrzy są i sprawdziłam tą organizację imprez. Polecam Pozdrawiam Ania...