Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic???,?

Jak przeprosić mame ??obrazila się na amen

Polecane posty

Gość co robic???,?

Wczoraj za duzo wypilam alkoholu,a obiecalam ze wcale nie bede pic.Niestety no wiecie...zapomniałam się.I gdy przyszlam do domu w nocy mama jeszce nie spala,bo nie mogla sie wczesniej do mnie dodzwonic a ja nie odbieralam tel (mialam sciszone dzwonki), czekala na mnie zdenerwowana.Zobaczyla ze bylam piana.Traz sie do mnie nie odzywa,obrazila sie na mnie.Zamknela sie w salonie i zakazala do niego wchodzić.Nawet przeprosin nie chciala wysluchać.Co moge zrobic aby mineła jej ta zlosc???Przeciez kazdy w wieku nastoletnim ma jakies krzywe wyskoki,nikogo nie zabiłam,ani nie okradłam.Rozumiem ze sie zdenerwowala o alko i o nie odbieranie tel, lecz troche juz przesadza ze swoim gniewem

Gość 544545
minie jej, ona bierze cie na przytrzymanie

Gość zdarzalo sie rowniez i mi
kazdu w mlodosci prze takie wpady przechodził, lecz twoja mam sie zawiodla na tobie ze slowa nie dotrzymalas

Gość ptasiek nastroszony
zacofana Twoja matka , nie rozumie mlodzieży , że ta musi się czasem naalkoholizować. powiedz jej by Cię nie dyskryminowała , że jak bedzie to ją zaskarżysz do europejskiego trybunału praw

Gość to ty jakas pijaczka
chyba jestes:o

ja bym narazie poczekala az ochlonie jeszcze jeden dzien, a pózniej próbowala przeprosic, podejdz przytul sie (to zawsze dziala:D) i powiedz ze wiesz ze przesadzilas i przepraszasz i jest ci przykro, bo chcesz miec z nia dobry kontakt i nie chcesz sie kłócic, i takie milenie sie zawsze rozmiekcza serce matki:d

Gość co robic???,?
Nie jestem piijaczką :o Pierwszy raz się upiłam, pierwszy raz w zyciu, i akurat matka mnie szczapiła ,głupio tak,do tego jeszcze ten felerny telefon,ktorego nie slyszalam gdy dzwoniła

Gość co robic???,?
mama baardzo nie lubi gdy do niej sie przytulam,wiec to odpada.Musze słownie ją jakos ułaskawić

Gość co robic???,?
akurat twoja pogardą sie nie przejmuje, spochlebiasz sobie :)

Gość nie dotrzymujesz słowa
Wiesz co, problem w tym, że ona w tym czasie umierała ze strachu o Ciebie. Nie wracasz, telefonu nie odbierasz - może ktoś Cię napadł, może leżysz gdzieś w bramie dźgnięta nożem, może ktoś Cię zgwałcił, dosypując Ci coś do drinka. O to chodzi. Przeproś i umów się z nią, że zawsze będziesz uprzedzać, dokąd idziesz, i mieć tel. włączony i przy dupie. I dotrzymuj tego. Tak samo, skoro obiecałaś, że nie będziesz pić. Albo nie obiecuj czegoś, czego i tak nie zamierzasz dotrzymać.

Gość co robic???,?
Baardzo malo wypilam alkoholu, a ze to pierwszy raz zdarzylo mi sie upic wten czas duzo nie musialam wypic, bo moj organizm jest przyzywczajony do alko i mam bardzo słabą głowę A co do nie odierania tel,to był wypadek.Poprostu nie slyszalam jak mama dzwoni bo mialam sciszone dzwonki

Gość saqwqwqqw
powiedz Sorry i to wszystko, ja nadal bedzie focha strzelac to wal to.Przeprosilas i co mozeszwiecej? czekac az jej nerwy miną

Gość 212312112
przejdzie jej za pare godz, nic sie wielkiego nie stalo

Gość tyttyty
wejdź do pokoju, powiedz przepraszam za wczorajsze, daj matce czekolade i przynies z kawą, mysle ze to pomoze

Gość Dancing Queeen
Pamiętam jak równo 2 lata temu wyszłam o 20 a wróciłam do chaty o 8 rano bez kurtki bo została w samochodzie kolegi. Ale miałam przejebkę w domu, od razu poszłam spać a potem było wielkie GADANIE :O

Gość Dancing Queeen
Moja matka też nie toleruje alkoholu. Ale ja za to tak :classic_cool: to znaczy jak jest impreza to musi być alkohol. Wiele razy wracałam do domu pod wpływem, ale starałam się tak grać by być taka jak zwykle;) chyba się nie skapnęła nigdy ;)

Gość konstruktor tytanica
ładnie przeprosic aby mama widziała ze chcesz poprawy! Nie wydaje mi sie ze jej to przejdzie, ze to chwilowe i ze jej przejdzie. takie cos bardziej ja wkurwi!

Gość co robic???,?
Nie jestem jeszcze pelnoletnia i obiecalam,ze nie bede pic alkoholu, ale wypilam jedno piwo Dębowe i drugie Desperadoss, i mnie scielo bo nigdy nie pilam alkoholu, tzn symbolicznie lampke szampana na przywitanie Nowego roku czy jakis rodzinne okazje tak, ale nigdy wiecej niz lampke wina czy szampana to nie, i dlatego tak mnie wzieły te piwa

Gość saasaaas
to faktycznie masz cienki łeb :D

Gość co robic???,?
Mam niecale 16 lat

Gość co robic???,?
Podszyw skąd taki wniosek ?? :)

Gość 2X przegielas dziecko
ja osobiscie ukatrupilabic siebie jakbys mi takie nrumer odwalila. Po pierwsze za niedobieranie tel gdy matka do ciebie dzwoni , a ty nic nie dalas znaku co sie z toba dzieje, a po drugie za niedotrzymanie slowa czyli picie alkoholu bez mojej wiedzy i zgodzy Podwojny wpierdool bys miala

Gość trrtrtrrtrrrtr
zaraz jej przejdzie i wybaczy tobie :)Matka zawsze kocha dziecko,bez wzgędu co sie stanie, mimo ze jest zla na ciebie to i tak jej minie zlosc, lecz kare powinnas poniesc i to dotkliwą, bo wiesz co narobilas ,i zdajesz sobie z tego sprawe

Gość -09980-
tak kilka dni sie pogniewa i wroci wszystko do normy

Gość ttrtdrtddds
powiedz przepraszam i tyle

Gość co robic???,?
weszlam teraz do mamy pokoju a ona mnie wywalila z niego,kazala wyjsc krzycząc abym wyszla .Nawet nie da sie przeprosc..juz mnie to wkurza.Nie bede juz wiecej tam do niej wlazic, bedzie chciala to sama przyjdzie.Wkurzylam sie na nią teraz :o

Twoja mama nie złości się o alkohol , tylko o to, że nie odbierałaś, gdy ona dzwoniła. Martwiła się o Ciebie jak matka martwi się o dziecko. Po prostu ją przeproś i niech to będzie szczere. Ale już jak ją złość minie, bo teraz dolejesz oliwy do ognia. Sama jestem matką i dopiero teraz rozumiem co przechodziła moja mama gdy mnie długo nie było po wyjściu do koleżanki. Kiedyś nie było telefonów komórkowych...Teraz są i należy je odbierać...Matce przyszło do głowy, że3 ktoś Cię zabił, porwał, zgwałcił...wszystko co najgorsze....mam tak samo z moim 14 letnim synem, gdy latem długo nie wraca wieczorem od kolegów....

Gość ggcgxghxgx
bez przesady!! kazdy nastolatek wypil kiedys wiecej alkoholu,czy wrocil pozniej niz trzeba

Gość tubka
nie obraziła się, tylko się zawiodła. Bo nie wiedziała co się z Tobą dzieje, a ty nie pomyślałaś nawet o tym, żeby wysłać jej smsa, że wszystko jest ok. Co to za argument: miałam ściszone dzwonki? przecież co jakiś czas można na tel zerknąć, która godzina, czy nie przeoczyłaś wiadomości czy czyjegoś telefonu.