Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no no no no

ubur na cmentazu

Polecane posty

Gość no no no no

bylam na cmentazu zapalic znicz a tam rewja mody :O zamiast hwili zadomy to pokaz jakie ma sie boty,plaszcz,czym sie pzyjehalo itd.Koszmar jakis:O

Gość Zula Gula
Sama jestes Koszmar!!! Po co zwracasz na to uwage? Przyszlas zapalic znicz,czy oceniac innych?? Zazdroscisz im?

Gość no no no no
o co ci chodz?to ty sie wypowiadarz nie na temat i dziekowac mlzesz swojemu ojco jak ci doppe zlomocze,napewno nie bende rozmawiac z takimi apatycznymi osobami

Ja byłam na cmentarzu zapalić znicz i się pomodlić Na ubiór innych nie zwracałam uwagi Skoro Ciebie tak to absorbowało to chyba masz problem

Swoją drogą przestudiuj słownik ortografii i gramatyki bo aż w oczy kole język wypowiedzi

Gość no no no no
bo mnie drazni takie glosne zahowanie smiehy i chihy zamiast zadumy,nie mam czego zazdrlscic

Gość no no no no
jak cie kole to nie czytaj :P

Gość Zula Gula
To nie jest msza swieta, zeby stac, czy isc spokojnie. Watpie bardzo, ze sobie ktos tam imprezke zrobil, czy pil piwo.To bylby koszmar. Ludzie spotykaja sie czasem raz w roku (wlasnie na dzien zmarlych) i maja sobie cos do powiedzenia.Nawet na cmentarzu.

A dajcie spokoj. Dzis bylam ci i ja na cmenatrzu, dziewczyny w spodniczkach zaraz za dupe, a jedna dziewucha ulokowala sie na przejsciu niedaleko grobu, gdzie ja sobie stalam, i kogo znajomego nie spotkala to sie wydzeierala na caly cmentarz i glosno sie smiala - normalnie jak najebana dziewcucha na sykotece jak widzi kolezanke lub kolege ( wiecie jakie to : aaaaaaaniaaaaaaaaaa jak faaaaaaaaaajnie cie widziec rykbo eeeeeeeeeeeheheeeeeeeeeeeeeeeeheheh ) no i tak na cały cmentarz szczerzy ryja niczym kobyla podczas stosunku. I jak tu sie skupic czy myslec o smierci jak ktos nadaje niczym syrena strazy pozarnej i rży niczym jurny koń. Gdyby nie fakt ze bylam na cmentarzy z rodzicami w mamy rodzinnej miejscowosci chyba bym podeszla i jej cos rzekla na temat jej dyskotekowego zachowania na cmenatrzu, ale juz nie chcialam robic mami wstydu :/

Gość e tam to trzeba bylo
zwrocic uwage chociaz jak mowia gowna sie nie zaczepia:) pozdrawiam tez zauwazylam brak szacunku dla miejsca jakim jest cmentarz , mnie nauczono jak bylam dzieckiem- ze jak sie jest rowerem to sie z niego schodzi a nie jezdzi p ocmentarzu i sie min. pyska nie drze bo to nie pub dyskoteka a zmarli spoczywaja ale to zalezy od wychowania przez rodzicow

Gość dvgrgfrgf
prawatywo ciemnoto z daleka widac ze ktos specjalnie byki robi buahah

A co Cię obchodzi jaki kto miał ubiór? Rozumiem jak wyżej ktoś skomentował zachowanie "wiecie jakie to : aaaaaaaniaaaaaaaaaa jak faaaaaaaaaajnie cie widziec rykbo eeeeeeeeeeeheheeeeeeeeeeeeeeeeheheh " Ale ciuchy? Ja byłam ubrana dzisiaj w obcisłe rurki, botki na szpilce ponad 10cm i płaszczyk - bo takie ciuchy mam to co miałam wziąć z szopy parciany worek po ziemniakach, żeby ludzie nie gadali, że się stroję? :O 🖐️ A w ogóle to zajrzyj do słownika bo błędy takie napierdalasz, że oczy bolą :O