Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna ODelIa

jestem wsciekla na chlopaka

Polecane posty

Gość Smutna ODelIa

Mam juz dosc. Nie pomaga mi w domowych obowiazkach. Tylko telewizja i internet dla niego istnieje. Nie slucha mnie. Mam wrazenie ze mowie do sciany. Czasem sie zastanawiam czy mnie widac bo traktuje mnie jak powietrze. Jak mu utrzec nosa zeby sie nie wykonczyc psychicznie?

Gość operator piły łańcuchowej
wprowadź "płatność" za seks. jak chce się kochać to niech wpierw wytrzepie dywan, wyniesie śmieci itp

Gość racja nauczyciela
chcialabys rzadzic facetem? to poszukaj sobie ofiary losu. prawdziwy mezczyzna nie slucha kobioety tylko sam rządzi. i nie daje sobą pomiatac

Gość Smutna OdelIa
Nie chce nim rzadzic. Chce tylko zeby mi pomagal a nie ja zasuwam a on tego nie szanuje

Gość racja nauczyciela
nikt nie kaze ci zasuwac. rob kolo siebie, a on niech robi kolo siebie. ewentualnie niech daje kase. wszystko

Gość racja nauczyciela
facet ktory na polecenie baby zmywa naczynia. traci moj szacunek

Gość dfhdtyhuy
a co z facetem ktory wydaje polecenie ugotowania obiadu babie i słyszy od niej aby sam dupe ruszył? taki facet rządzi? facet może rządzić jak ma MÓZG, a nie w kazdym wypadku

Gość no to najlepiej...
przestań "zasuwać". Nie sprzątaj, nie gotuj, nic. Jak tu ktoś napisał: rób koło siebie, a reszta niech Cię nie obchodzi.

Gość Smutna OdelIa
racja nauczyciela korona mezczyznie z glowy nie spadnie jakby choc troche pomagal w domu.

Gość kurosava
juz zakladalas dokladnie taki sam temat, przestan przynudzac

Gość racja nauczyciela
ale zapedzic chlopa do roboty trzeba umiec, napewno nie rozkazywaniem. musi sie czuc jak mezczyzna. trzeba go brac sposobem.

Gość kurosava
jakim sposobem czlowieku, jest XXI wiek, facet powinien tak samo wykonywac domowe obowiazki jak kobieta a Ci wszyscy co sie od tego migaja powinni zostac sami i obrosnac brudem, z reszta na wlasne zyczenie

Gość Smutna OdelIa
A co zrobic jezeli prosby na niego nie dzialaja? Mam go blagac i miec nadzieje ze moze cos do niego trafi? Kurosava jezeli przynudzam to nie wchodz na ten topik i sie nie wypowiadaj.

Gość kurosava
nie dosc ze przynudzasz to jeszcze grasz bezradna oferme ktora sobie z wlasnym facetem nie daje rady, smiech na sali, nawet sie nie dziwie, ze on Toba pomiata pozdro

Gość racja nauczyciela
daj mu alternatywne zajecie, np mycie czy sprzatanie samochodu. powiedz ze ty nie umiesz i ze tylko on sobie moze poradzic. udawaj ze on jest NIEZBEDNY do wykonania danego zadania bo ty nie dasz rady.

Gość Joaaaaannnaa
"Skoro ja ugotowałam obiad, to proszę abyś pozmywał naczynia. jeśli wolisz odwrotnie - Ty gotujesz, a ja zmywam, to wprowadzimy to drugim razem". "Kochanie, poodkurzałbyś mieszkanie, bo ja nie mam tyle siły". "Umyj piekarnik - zrobisz to dokładniej, bo do tego potrzeba silnego faceta, a nie takiego chuchra jak ja". U mnie działa.

Gość makusia
Podejdz do tego na spokojnie bo sie wykonczysz pschicznie a tu nie o to chodzi. Porozmawiaj z nim szczerze i moze dojdziecie do kompromisu

Gość Joaaaaannnaa
A nauka nie idzie w las. Nawet terayŁ On: Hmmm, trzebaby poodkurzac. Ja: Nooo, trzeba. On: To ja ide po odkurzacz, nie bede czekal z tym do jutra. On juz wie, ze odkurzanie i ciezsze prace typu mycie wanny, piekarnika, podlogi, wynoszenie smieci, to jego przydzial, jako silnego faceta. :)

Gość dddddww
to nie chodzi o wychowanie swojego ex nie mogłam wychować, bo taki już miał charakter obecny pomaga w pracach domowych