Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokateeeee

kto mi wyjaśni dlaczego tak jest??? pytanie o randkę i sex

Polecane posty

Gość andzia876
chciałabym poznac faceta który powie "to za szybko ..poczekajmy" ale takich facetównie ma,

Gość może i mnie ubawiło
a jak mężczyzna naprawdę kocha to chce ale jak przychodzi co do czego odmawia pośpieszyłaś się maleńk,a a ja źle wkleiłem i możesz się przysunąć lis

Gość andzia876
sranie w banie"+

Gość andziusiu876
andzia876 naprawdę?? chyba teoretycznie..a na boku bys bzykał. No nie wiem, czy bym bzykał...choć jeszcze żadna nie stwierdziła, że to źle robię, i to mnie zastanawia

Gość Lalunia z fartem
Chce sexu to mu kup gumową:) poza tym jesli nie bd latwa to jesli mu zalezy napewno bd walczyl a jak chodzilo mu o zaliczenie pupci to sb da spokuj;D

" chciałabym poznac faceta który powie "to za szybko ..poczekajmy" ale takich facetównie ma," Dlaczego niby nie ma? To jakby powiedzieć, że nie ma takich kobiet? Mężczyźni są bardzo różni, tak jak kobiety.

Gość Taka Sę
Może są jacyś ciekawi panowie tu, na kafe ? Tacy z zasadami, ciepłem i wrodzonym urokiem ?

Gość pytanie o randkę
jakby z Taka Sę wyrósł łabędź...bo to tylko gra..że przeciętna żal mi Go

Gość pytanie o randkę
Ja się chyba stęskniłem, chyba się temu poddam

Wszędzie są ciekawi. Ale przewaznie kafe to nienajlepsze miejsce do szukania. Prędzej do przypadkowego znalezienia

Gość Taka Sę
Nie szukam nikogo na kafe, to było bardziej pytanie retoryczne. Ludzie są wszędzie tacy sami, tyle że tu ujawniają się bez cenzury.

Bo ja wiem, czy bez cenzury. Pewnie jakaś część wchodzi w jakieś wyimaginowane role. I wówczas chyba to jest coś na kształt autocenzury. Na pewno zafałszowania. No ale gdy odrzucić podszywaczy, trole i jeszcze trochę innych świrów, to chyba rzeczywiście bez cenzury.

Gość Taka Sę
Ja patrzę na to z dystansem. Miejsce jak każde inne. Są tacy, co będą sobą a i tacy co zrobią z siebie kukiełki. Niektóre dyskusje pokazują że jest tu wiele wartościowych osób, również płci męskiej.

W zupełności się z Tobą zgadzam. Odzwierciedla to po prostu społeczeństwo, takich, owakich i jeszcze "różnie przeróżnych". Można fajnie, inspirująco "pogadać", można się też pośmiać. "również płci męskiej" Hmm, dlaczego "również"? Czy płeć męska to jakaś inna pod tym względem? :P No chyba, że idzie o to, że z nazwy to forum kobiece. Swoją drogą ciekawe dlaczego ktoś tak to określił kiedyś. Zupełnie inaczej wygląda rzeczywistość.

Gość Taka Sę
To topik w sumie dotyczący facetów. Dlaczego są jacy są, to również miało podkreślić wypowiedź. Co do tematu to myślę że to że mamy takie czasy to jedno a dwa to że nikomu nie chce się czekać bo przywykliśmy do prostych szybkich rozwiązań i nie chce nam się ani czekać ani starać. Może szkoda..

Gość igram
Taka Sę:) po tez sie trzeba starać:))

Gość Taka Sę
Kiedyś ludzie pobierali się na zawsze, teraz traktujemy się mniej podmiotowo.

Gość Taka Sę
Po czym ?

Gość igram
po 1 sexie:)

Gość Taka Sę
Niby tak ale często kiedy przy przykładowo pierwszym spotkaniu dwoje ludzi idzie ze sobą do łóżka, to określa to te znajomość a czasem kompletnie ja przekreśla.

Gość igram
marudzisz wcale tak nie jest

Gość igram
myślisz jakimiś stereotypami

Gość Taka Sę
Poza tym prawie każdy facet na poziomie podświadomym po takiej akcji myśli sobie ale łatwa..i ma taka kobietę gdzieś. Bo szanujemy to o co musimy się chociaż trochę postarać. A tak ? Łatwo przyszło, łatwo poszło.

Gość Taka Sę
Jesteś kobieta czy facetem ?

Gość igram
facet:0 ile masz lat?

Wiesz, pobierali się na zawsze. Ok, generalnie to dobre. Ale często też w takim "na zawsze" trwali mimo wszystko. Bez względu na to, że narosła w nich frustracja, nienawiść do siebie, unikali siebie lub zatruwali sobie życie, to jednak byli toksycznie razem, bo "na zawsze". Teraz jest przegięcie w drugą stronę. "Kupiłeś skodę a ja chciałam audi! Rozwodzimy się!' - "Nie wyprowadziłaś kota! Odchodzę!" W jednym i drugim podejściu za mało myślenia i empatii. Za dużo typowo ludzkiej głupoty. Ale to i tak generalizowanie.

Gość O2 Dzięki
Dzięki

Gość Taka Sę
Masz sto procent racji. Ja nawet nie mówię, że seks bez zobowiązań jest zły, tylko staram się odpowiedzieć na pytanie postawione w temacie. A skrajności i myślenie od do nigdy nie były i nie będą dobre.

Gość Taka Sę
A czasem ludzie dokonują nadinterpretacji i wydaje im się że nie mogą się komuś oprzeć. Idą ze sobą do łóżka a później trzeźwieją i myślą.. Że to nie książe / królewna tylko zwykła żaba.

Nie znam się na seksie bez zobowiązań. Ale tak teoretycznie to może chyba wypalić, gdy dwoje osób czuje do siebie pociąg erotyczny, przyciąganie, może przyjaźń, ale nie uczucie. I jeśli jest to jasna sprawa. A nie, gdy to jest typowy "wstęp" do znajomości. Któraś ze stron może się nastawiać na próbę "poważnej znajomości", wchodzą w grę uczucia itd.