Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergtyj

Dlaczego kobiety całują się w POLICZEK ?

Polecane posty

Gość ergtyj

J.w No dlaczego i po co ? Żeby była jasność też jestem kobieta i dobrze mi z tym :classic_cool: , ale tego zwyczaju to ja jakos nie rozumiem. Dzis przy okazji lazenia po cmentarzach mialam niebywaly zaszczyt spotkac sie z roznymi powiedzmy znajomymi. Jednaj laski to nie widzialam hmmm z 10 lat ? A ta zaraz do mnie z caluskami...na powitanie. Jej matka tez zaraz do mnie z ustami. O co chodzi? Lubicie to?

Gość żeby sie nie
pogryźć

Gość ergtyj
No może.

Gość balbinaaaa, czo robisz?
nie znoszę tego!:D

Z obcymi się tak nie witam, ale ze znajomymi owszem. Zarówno z kobietami jak i z mężczyznami.

Gość Paniczka.wka......
ja pamietam że do mnie obca laska znajomej znajonoma mnie cmokła ale z francji była to tam oni tacy ą ę tak to nie lubie tego cmoktania chociaż jest to miłe

Gość bo kobra atakuje
znienacka , to sie nazywa judaszowy pocałunek.Ledwo odeszłaś już ci dupe obrobiły na tym cmentarzu.

Nieznoszę tego :o zwłaszcza, że niektóre babki MUSZĄ wszystkich obcałować wg. mnie to może przejść jeśli jest się bardzo blisko, ale nie ze wszystkimi znajomymi.

Gość ergtyj
Wiecie mam w dupie czy mnie obrobiły czy nie, bo je widuje raz na 100 lat, więc co mi tam. Jeśli im się lepiej zrobi to proszę bardzo. Tylko to taka mega sztuczność, ale co miałam powiedzieć weźcie mnie nie obcałowujcie ...