Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassssii

ubiór kobiet na cmenatrzu

Polecane posty

Gość kassssii

jestem w ciężkim szoku dzisiaj wybrałam się z mężem na cmentarz i wnioskuje że niektórzy naprawdę nie mają za grosz wstydu chodzi mi o kobiety które wyglądają jak by wybierały się do klubu albo i lepiej .czy wy też to zauważyliście? byłam naprawdę zniesmaczona co rusz mijały mnie wulgarne makijaże wytapirowane włosy kolczyki wielkie koła masakra..ale to mniejsza o to najbardziej razi w oczy strój np cieliste rajstopy i spódniczka za tyłek lakierowane szpilki w "szpic" albo leginsy bez tuniki normalnie niektórym było widać dupę wiadomo jak wygląda tyłek w leginsach.nie wiem jak niektórym nie wstyd tak wyzywająco się ubierać w szczególności na cmentarz ??

Gość ijołłłłłł
ja dzis miałam spodniczkę i rajstopki, nie sadze, ze zle wygladałam. kazdy sie ubiera jak uwaza za stosowne

Ja mialam na sobie bezową tunike , jeansy i czarne niewysokie szpilki , denerwuje mnie rewia mody , ale jeszcze bardziej wkurza mnie wasze przeżywanie. Rozumiem że irytuje was to że ktoś się ubiera jak na bal albo pod latarnie , ale nikt też nie pójdzie w starych portkach i dziurawych butach ;////

Kolejna idiotka, zajmij się sobą, a nie obcymi. Piszesz, że mogłyby inaczej ubierać się na cmentarz, a sama tam polazłaś w jakim celu? żeby komentować ludzi? Aha i tym kontekście 'jakby' piszemy łącznie, analfabetko: "chodzi mi o kobiety które wyglądają jak by wybierały się do klubu albo i lepiej"

Gość każdego to czeka....
niech korzystają i cieszą sie zyciem (i cialem) zanim znajdą się 2 metry pod ziemią ;)

Gość ijołłłłłł
hahaha dokładnie :P trzeba kozystac z zycia a nie :P:P ty jezo poszlas zamiast modlic sie obgadywac kto jak jest ubrany :O wstydz sie !!! :P

Gość kamilo_dragon
skad jestes kasiu? gdzie tak sie ubieraja :P?

Gość sherlloooczKa
a cmentarz to kościół czy co ? niech będzie kolorowo mnie tam nikt nie gorszy.

Gość A Ty co lepsza niby
? Po co poszłaś? Oglądać jak kto jest ubrany? Niech każdy się zajmie sobą-będzie najlepiej.