Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KellyF

Sonda- ile mieliście lat jak straciliście dziewictwo?

Polecane posty

mialam 17 lat i 7miesiecy po trzech tygodniach znajomosci jestesmy razem do tej pory czyli juz prawie 7 lat

Gość Milkiii
Rhovannion nie ma sensu interesować się facetami, szkoda na to czasu, niech oni się interesują nami, ale nie my nimi, nigdy nie latałam za żadnym facetem i nie zamierzam

Gość asiekmm
19, pierwszy raz jest zdecydowanie przereklamowany, naczytałam się romansów, myślałam co to nie będzie, jeszcze ten mi naobiecywał cudów, a tu tylko ból i krew, zero przyjemności, dobrze że to tylko raz, a w romansach pisali o orgaźmie za pierwszym razem, chyba w snach!

Gość hxd;o
25

Gość fifififamjmahaga
22 lata po miesiącu bycia razem.. wczensiej byłam z koelsiem 4 lata i nic hahaha :D nie załuje !! jestem z nim do dziś :)

Gość eeem wydaje mi się ,że
to kobieta wybiera faceta, który ją z kolei wybierze;). a nie odwrotnie. Ja tam bym nie chciala, żeby jakiś koles podszedl do mnie, tylko dlatego ze mu się podobam i juz mam mu dac szansę. Wolalabym sama dać pozwolenie, a co by z tym zrobil, to juz jego biznes lub strata;)

Gość Makaroniarko
dziewice to jest jakaś masakra, żadna przyjemność, wystraszona taka, nie wie gdzie ręce podziać, nie ma to jak doświadczona kobieta