Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pśp z bandaną

Carrie cho no to mam kłesta.

Polecane posty

a czyli to jest znak dożywotniego bana. no to strasznie chooyowo. z każdy strony. bo mam to samo (((:classic_cool:))) wystosowałam nawet odpowiednie pismo proszę ja Ciebie do Pani Modeny która ponoć mje lubi :classic_cool:))) no ale jak się możesz domyślić. chooy wielki und szelki 🖐️ ani cześć, ani spierrdalaj 🖐️

no ja też zakładam nowe nicki z proxy :D raz mi nawet se wyobraź, zablokowała pomarańczowy nick :O:D ale nas udupiły kurva. szoke jak skurvisyn 😭

zasrałyśmy se papiery :classic_cool: jakby co to pojedzieme do siedzimy kafeterii, kupimy jakieś herbatki przeczyszczające dla modeczek, powiemy, że całkiem ładnie i szczupło wyglądają jak na brzydkie i grube :classic_cool: i myślę, że nam oddadzą nicki :classic_cool:

Mialam takiego bana, po 2 miesiacach zostal zdjęty, tak że nie trzęście cycami:)

po 2 miesiącach 😭 za dwa to miałam stąd odejść. zresztą... teraz to mogę nawet teraz! odchodzę :classic_cool: może odblokować mojego nicka bo i tak nie będę go już używać 😴:classic_cool:

Nic nie pisalam. Sami zdjęli. Tylko Wy macie lepiej bo ja przez ten czas nie mogłam zaczernić żadnego nicka😭

Carrie to jak zaczernilyscie te nowe? Ktos wam zaczrnil czy z innego IP? pśp no niestety blokade miałam na 2 mechy na pewno, może i trochę dłuzej.

Gość carriebradshaw.
jem kupe

Gość pozdrawiam środkowym palcem
eloszkaaaaaaaaaaaaaaa :classic_cool: