tabalugaa 0 Napisano Listopad 1, 2011 Czesc, okres spoznial mi sie kilka dni, dzis niby dostalam ale to jest niewielkie krwawienie, brzuch mnie bolal wczoraj jak w czasie okresu i dzis to samo z tym ze mocniej dzis boli, mialam objawy przed miesiaczkowe takie jak zawsze i od soboty mialam takie uczucie jakbym miala okres ale go nie bylo.. nie wiem co sie dzieje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alena contortionist Napisano Listopad 2, 2011 zależy w jakim jesteś wieku jeżeli jesteś nastolatką to to normalne a jeżeli nie to pamiętaj że różne czynniki mogą w płynąć na długość cyklu np. stres, choroba, silne emocje. jeżeli jednak miesiączka nie pojawi się przez 2 tygodnie lub jeszcze dłużej - idź do lekarza. ja powiem że też tak miała objawy i wszystko było a okres spóźniał się o tydzień . owszem, jeżeli na początku już jest jakieś krwawienie to znaczy że jest dobrze. ja miałam to samo co ty. i później wszystko było w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach