Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniczka.wka......

a teraz na poważne pytanie - czy zwiazałybyscie sie z chłopakiem który wyglada

Polecane posty

Gość Paniczka.wka......

jak wasz ex którego kochacie tyle że ma ciemną skóre?

Gość hunka n
Brałas Cos dzisiaj?

Gość hunka n
A ty się soss uważasz za kogoś lepszego bo jesteś białasem ?

Gość Paniczka.wka......
jeszcze nic nie brałam ale nie chodzi o ciapatego np. ciapaty albo murzyn ale z rysami waszego ukochanego tyle że nie ma niebieskich oczu sossss a do ciebie też jest sprawa

Nie podobają mi się faceci o innym kolorze skóry. Murzyn odpada w 100%, "ciapaty" musiałby być naprawdę bardzo przystojny, żebym się zdecydowała.

Gość Paniczka.wka...
oni nie są przystojni ale podobni do mojego białego exa :( Sosssssiku Twoja muza bardzo mi wpadła w ucho... powiedz łatwo sie to robi? każdy może? czy po prostu masz talent? (chodzi mi o ta piosnka drive out)

Gość idiotyczne pytanie
jak mozna zwizac sie lub zainetersowac sie jakias osoba tylko dlatego ,ze przypomina nam dawna milosc?przeciez to nie ma sensu

kazdy moze spróbowac ale nie kazdy ma pomysł i dobry słuch : ) czy talent mam to nie wiem, ale mam wiele pomysłow a to jest zalety przy tworzeniu muzyki no i oczywiscie praca praca i jeszcze raz praca bo obsługa programu to nie tak chop siup

Gość ygh..
Wow coraz ciekawiej

Gość Paniczka.wka...
z czym ciekawiej? miłosc to milosc /...przechodzi z jednego na drugego szkoda chciałam sciagnac a powiedz Sossssie duzo miejsca na dysku zajmuje? łatwo go zainstalowac? mozna downloadowac za free? bez wirusów?

Gość hunka n
Nie rozumiem jak sztucznie wygenerowane dźwięki mozna nazwać muzyka ale widać wielu rzeczy nie zrozumiem,ludzie sa dziwni

jest wiele programow mniej i wiecej profesjonalnych za ktore trzeba płącic ale ze mna nie zginiesz i masz za free co tylko chcesz :D ja tam uzywam FL studio ktory jest najłatwiejszy w obsłudze z tych wszystkich ale oczywiscie jak 1 raz wejdziesz do niego to o co kaman :D spokojnie mozesz go sciagnac z jakiegos wareza : ) no i oczywiscie procz programu musisz dosciagac rozne pluginy midy sample itp czyli dzwieki i roznego rodzaju wtyczki z ktorych robisz dzwiek

Gość Paniczka.wka...
ja nie rozumiem jak można słuchać rzępolenia szopena (bez urazy dla niego)

Gość Paniczka.wka...
eh pluginy i te inne skomplikowane ...to poki co bede słuchać Twojej twórczosci, kiedy cos wrzucisz?

ten program to tak samo jak instrument tylko ze jest wirtualny ale to ty musisz dac jemu zycie : ) po prostu jest wieksza mozliwosc dzwieku ale przeciez sam dzwiek nie da ci muzyki : ) musisz go pokierowac i zmieniac czestotliwosci by nazwac to muzyka

Gość hunka n
Aha ok, rzepolenia :o

Gość Paniczka.wka......
e czemu takie krótkie... tego drive out słucham w kólko :classic_cool: zobacze pobiore mam nadzieje że starczy mi miejsca na dysku moze tez bede robić hiciorki :classic_cool:

ciesze sie ze ci sie to podoba :D takie krotkie mam bo trzeba długo spedzic czasu nad tym by zajebiscie wykonczyc : ) tak to jest ze musisz dokładnie kazdy dzwiek robic nawet ten ktory słuchacz nie bedzie brał pod uwage a jesli go nie bedzie to juz wtedy nie bedzie to : )

wiesz zawsze na poczte ci moge przesłac pare króciutkich nutek a ja specjalnie dla ciebie je wykoncze :D motywacje przynajmniej bede miał:D

Gość Paniczka.wka
wow dzięki :) taki dj i specjalnie dla mnie :D a tego drive outa też byś mi wysłał? bym sie kumpelkom pochfaliła cvo to mi sam DJ wysłał:P w sumie mam sporo pomysłow na przerobki piosenek ale pewnie spali na panewce, a pokazałeś ten kawałek tej lasce co tak Ci sie podobała? może byś jej zaimponował :P