Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Och_Karola

Forever alone

Polecane posty

Hej! Chciałabym się Wam wyżalić. Zawracałam w tej sprawie głowę mojej przyjaciółce milion razy, wiem że on mnie bardzo chętnie słucha i doradza, ale jej cierpliwość kiedyś może się skończyć. Otóż jestem zakochana w pewnym facecie, ale on niestety jest z inną i z tego co się orientuję jest to dosyć poważny związek. Jak wszyscy wiemy czas leczy rany, ale w moim przypadku nie jest to takie łatwe. Praktycznie codziennie się widujemy i na dodatek mieszkamy w tym samym budynku. Wiem że najlepszym lekarstwem będzie poznanie kogoś nowego, ale w przeciągu ostatniego miesiąca poznałam bardzo wiele nowych osób i nadal nic. Sama nie wiem czy problem tkwi we mnie. Nie potrafię zainteresować sobą żadnego faceta. Czy jestem naprawdę brzydka? Sama doskonale wiem, że mam poważne problemy z wiarą w siebie. Ehh... Sama sie w tym wszystkim gubię.

Gość Maciuś miłosc sie skończyła
też taka byłam teraz poznaje tylu facetów że naprawde mam wyyjebane na każdego jednego nawet moją big milosc zapominam powoli bezboleśnie po chuy kochac badz poligamistka !