Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie dziewczynki;(

moj facet chce jechac na mayday. tylko z kolegami. :(((

Polecane posty

co mam robic? dziewczyny.....pomocy!!!!!!!!!:( pozwolic czy nie? nie ufam tamtemu towarzystwu. dla mnie mayday to jeden wielki burdel:(

halooo czy któraś z was chociaż wie co to za impreza?;(

Gość Paniczka.wka......
burdel to mało powiedziane!posłuchaj sobie mayday na open.fm własnie leci :classic_cool: sama bym tam nogi nie postawiła

ja wiem jaka to muzyka i co tam sie dzieje. jak nie pojedzie to bedzie obrazony i zły na mnie a co ja mam powiedziec;/

Gość Paniczka.wka......
hmm pomyslmy... to powiedz że jedziesz na woodstock w takim razie i w dodatku autostopem

chcialabym byc wyrozumiala ale cala noc bede miala przed oczami jego i jakies pol nagie dupy :(

powiedz,że co jak co,ale na taką imprezę się nie zgadzasz. Jak chce to niech się obraża. Przejdzie mu. To imprezy dla singli,albo dla par, które lubią takie klimaty.

Gość Paniczka.wka......
a tam dupyt... tam bedą transy, geje, biseksy, hifoniści , aidsony i masony, może założ mu pas cnoty? a dlaczego Ciebie nie bierze ze sobą tak w ogole?

Gość Paniczka.wka......
w moim kraju jest tak ; jak facet chce sobie jechać gdzies sam czy to na wakacje czy na impreze to sie nie mówi na niego "mój facet" :classic_cool:

Gość Paniczka.wka......
własnie! wóz albo przewóz, nie można mieć cukierka i zjesc cukierka, jak laski sie mogą godzić na takie traktowanie?! :O faceta czeba czymać króko :classic_cool:🖐️inaczej nie wie kto jest jego panią

Gość bylam tam
i nic zlego sie nie dzieje, jest super atmosfera ludzie bardzo przyjacielscy. Tylko ze bylam ze 4 lata temu, moglo cos sie zmienic bo teraz wszedzie pcha sie ta gowniazeria. Ja bylam z 4 kolegami i naprawde nie widzialam nic zdrożengo, jezeli ktos nie chce zdradzac to nie zdradzi a jesli chce zrobi to nawet jak pojdziesz do sklepu :P Mayday moim zdaniem nie jest zadnym zagrozeniem, naprawde swietna pozytywna i piekna wizualnie jak i dzwiekowo impreza. Powinnas z nim jechac nie ma tam zadnego burdelu itd itp, no chyba ze w lazienkach pozniej wody prawie po kostki no i wszyscy sa nacpani,ale nie ma agresji zadnej ani zaczepiania, kazdy tak naprawde jest w swoim swiecie i przezywa swoja faze. tzn tak bylo 4 lata temu, teraz moze cos sie zmienilo.

Gość kklllk
Niewiele osób wie,że muzykę techno i imprezy z nią związane tworzą szataniści. Uczestnicy imprez techno poddawani są pewnego rodzaju manipulacji poprzez muzykę, światło, obraz. Warto zobaczyć film pt "WYZNANIA LESZKA DOKOWICZA"-człowiek ten był najlepszym techno-operatorem na świecie.Cudem ocalał i daje świadectwo prawdzie ,czym naprawdę jest kultura techno i kto ją tworzy. Film w 7 częściach; część 1: http://www.youtube.com/watch?v=4ju2KgXmJHs