Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intymna . . .

Problem intymny

Polecane posty

Gość Intymna . . .

Mam taki nieprzyjemny problem od kilku dni a do gina będę się mogła wybrać dopiero w poniedziałek. Chodzi o to że czuje swędzenie czy pieczenie w pochwie i mam takie suche i podrażnione wargi sromowe. Poza tym w pochwie mam jakby białe ziarenka - taka inna wydzielina. Ktoś wie co mi może dolegać i jak sobie poradzić z uporczywym swędzeniem do wizyty u lekarza?

Gość będzie widoczny dla i
uciekam stąd Mimi..................hehe poczekaj!

Gość JacekJacek
JacekJacek

Gość Intymna . . .
Niestety się nie znam. Mogę tylko dodać, że wydzielina jest biaława i nie ma nieprzyjemnego zapachu. Ale to swędzenie dokucza ;/

Gość Intymna . . .
Nikt nie pomoże?;/

Gość wszystko mozna
masz grzybice.

Gość Intymna . . .
Mogę zakupić coś bez recepty co mi pomoże do wizyty u lekarza? I taką grzybicę łatwo się leczy? Nie pozostają żadne problemy?

Gość wszystko mozna
grzybice leczy sie latwiej niz sie nia zaraza...Ale bez lekarza sie nie obejdzie. Z tego co wiem, to wszystkie skuteczne srodki przeciwgrzybiczne sa na recepte. Zreszta wizyta u lekarza ci nie zaszkodzi. Ja mowie ze grzybica, ale w lozku z toba nie bylam wiec nie wiem co zlapalas.

Gość Intymna . . .
Do lekarza na pewno pójdę, chodzi tylko o to, że nie jutro ani pojutrze. A jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to mam jednego - czystego partnera, więc nikt mnie niczym nie mógł zarazić. A i higieny przestrzegam prawidłowo.

Gość wszystko mozna
no to idz do apteki albo do sklepu ziolowego i zapytaj czy maja cos na grzybice. Lepsze to niz nic na przeczekanie do wizyty. Mozesz kupic Lactovaginal albo Tantum Rosa. One co prawda maja wspomagac srodowisko pochwy, tak zeby do grzybicy nie doszlo, ale moze przynajmniej troche zlagodza objawy.