Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockowa mama

od kiedy zabierac dziecko na koncerty rockowe

Polecane posty

Gość rockowa mama

jak w temacie:) co radzicie oczywiście stalibyśmy na uboczu ze względów bezpieczeństwa

Gość rockowa mama
pewnie nie na kazdy koncert wpuszczą, ale nei zamierzam tez zabierac go na behemoth::) ale jakis kult zaryzykuje:)

Gość a weź
Zabierz dzieciaka na Whitesnake do Spodka, w końcu to klasyka rocka:classic_cool:🖐️

Moja siostra była ze mną na koncercie Markowskiej kiedy miała 3 lata, ale to było na festynie tzn na dworze i ogólnie ludzie byli z dziećmi :) a na prawdziwych koncertach nie widziałam jeszcze dziecka młodszego niż jakieś 8-10 lat :)

Gość bleeeebleeeeeebleeee
Porąbana jesteś chyba. I chyba cię znam niestety. Lepiej się zajmij synusiem, a nie już myślisz o piwsku.

Myślę, że ok 6 r.ż. chociaż moja 3-letnia córka lubi takie spędy ludzi i koncerty w plenerze. I nie uważam się za nieodpowiedzialną matkę..

Gość rockowa mama
festyn to troszke cos innego, a do atakujacej mnie osoby - nie znasz mnie bo i skad

Gość rockowa mama
metalowka pozdrawiam :) tak trzymaj ja tez kocham metal chociaz blizej mi juz do 40 :( ale sobą bede zawsze:)

Gość rockowa mama
do a weź :) ale super!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobaczyłam to :) no i dzieciak ten w niebieskiej bluzce ma własnie koło 8 lat na oko :) poza tym koncerty nie są jednakowe i nigdy nie wiadomo jaki szaleniec koło czlowieka przypadnie :o i uważam że pchanie sie z dzieckiem pod samą scenę jest nierozsądne.

Ja wiem, napisałam plenery, bo zwyczajnie uważam, że moja 3 latka jest za mała na koncerty w pomieszczeniach. Zresztą ostatnio ochroniarze nie chcieli wpuścić 6-cio letniej córki mojej koleżanki właśnie na Kult.

Gość rockowa mama
hehehe dobre, dobre a wez:) ale na "szatanskie" kapele hehe babcia nas nie pusci hehehe

Gość rockowa mama
fajnie by bylo zabrac dzieciaka na koncert pokazac jak mozna spedzac czas , szkoda z tym kultem ze nie wpuscili bo własnie na kult sie nastawilismy najbardziej

Gość a weź
"Ale przecież o tym kogo wpuszczają nie decyduje chyba Kult tylko organizator koncertu" potwierdzame🖐️

Gość rockowa mama
na ac/dc chyba od 15 r.z. wpuszczali w tym roku w wawie

Gość rockowa mama
9 ale wyglada na 11:)

Myślę, że 8-10. :) Natomiast edukacje muzyczną można zacząć wcześniej. Fajnie, że chcesz z synem chodzić na koncerty. Ja się sama musiałam rodziców prosić.