Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Markola19

Jak założyc salon pielęgnacji dla zwierząt?

Polecane posty

Może jest wśród Was ktoś, kto zakładał taki salon, bądź się do tego przygotowuje. Na początek bardzo potrzebuje rad dotyczących potrzebnego sprzętu i wykwalifikowania pracowników żeby określic potrzebny kapitał... Ilu pracowników należałoby zatrudnic? czy w takim salonie można też załozyc sklep z akcesoriami dla zwierzaków bez dodatkowych formalności i rejestrów w różnych urzędach? Z góry dziękuję za wszelką pomoc :)

Gość 20laaaaaaat
widze po nicku ze masz 19 lat zaraz cie wszyscy zjada ze sobie nie poradzisz:)

Gość kalnavardze
a starasz sie o dotacje czy pieniadze wykłądasz z własnej kieszeni?

Gość ergregew
To jest bardzo zły pomysł na biznes jeśli chodzi o Polskę, pomyśl lepiej nad czymś innym.

Mam 22 lata, a moje plany są raczej rozłożone w czasie. Póki co chcę się zorientowac w tej branży i stworzyc biznesplan. Jeśli chodzi o kapitał to będę starac się o dofinansowanie, reszta to będzie kredyt. Wbrew pozorom salony piękności dla zwierzaków cieszą się coraz wiekszą popularnością. Wiadomo, że nie każdego stac na takie usługi, ale dla wielu ludzi 100 zł za fryzurkę dla psa to mały pikuś. Mieszkam w Kielcach, mamy tu póki co tylko 2 nowo otwarte salony i z tego co wiem to też trzeba sie u nich umawiac na odlegly termin :)