Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chanelllina

problem z telefonem, help

Polecane posty

Gość chanelllina

telefon ma trochę ponad rok, NOKIA c3... jakis czas temu pojawił sie problem, że jak wyłaczyłam telefon to potem miałam kłopoty z właczeniem, tzn właczał sie, wpisywałam pin normalnie, pokazywał sie pulpit i sie zawieszał:/ i tak kilka razy nim udało sie by załapał...świrują też wiadomości...np jak mam jakies zapisane w wysłanych to czasem ta wiadomośc sama sobie przewedrowuje do odbiorczych na koniec listy...nie moge tego wykasowac...jednoczenie w wysłanych tez jest i jak stamtad skasuje to w odbiorczej pokazuje sie taka ikonka wiadomosc pocztowa i jak wchodze na usun to wyskakuje cos tam ze nie mozna odczytac i usunąc...niedawno nawet zdarzyło sie ze przyszła do mnie wiadomosc sms, widniała koperta i nie mogłam wejsc i jej odczytac....dopiero po resecie telefonu było normalnie, mało tego -połaczenia tez...tam gdzie jest zbiór połaczen-jakies tam ostatnie sa ok, moge wykasowac itd a pare wczesniejszych jest takich ze widnieje tylko kto dzwonił reszta pusta i nie moge ich usunac...nawet jak wchodze w ogólne tam gdzie mam polecenie kasuj wszystkie połaczenia i sie kurde nie kasuja!! da sie to naprawić? tel generalnie jeszcze prawie rok gwarancji...moge cos sama zrobic czy oddac do serwisu? to taka niewidoczna wada i problemy sa tylko czasem wiec nie wiem czy oni to ogarną a i ze dwa trzy razy zdarzyło sie podczas ładowania ze sam sie wyłaczył...milusio

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować