Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bt29

Problem - oświadczyny czy prezent????

Polecane posty

Gość bt29

Mój partner powiedział, że w moje urodziny da mi wyjątkowy prezent. Pomyslałam super, ciekawe czym mnie zaskoczy. Nieoficjalnie dowiedziałam się, że tym prezentem jest pierścionek. Szczerze, to się bardzo zdziwiłam. Pierścionków nie daje się w prezencie urodzinowym chyba. A skoro to mają być oświadczyny to nie powinien mi mowic, że ma prezent urodzinowy. Jakoś to dziwnie mi wygląda i w sumie zastanawiam się jak do tego podejść.

Ja pierniczę... Jeszcze nic nie dostała, a już się martwi... Baby to jednak lubią sobie życie komplikować. Nie masz ciekawszych zajęć, niż zastanawianie się co będzie miał na myśli Twój facet, kiedy zrobi coś, czego jeszcze nie zrobił? Może się poucz? Popracuj? Posprzątaj mieszkanie?

Gość bt29
Jestem ta szczesciara i nie mam innych problemow :o

Pierścionków nie daje się w prezencie " a kto ci tak powiedział?

Gość maniuszkaa
Czekaj, bo nie rozumiem. Skąd się dowiedziałaś, że to właśnie pierścionek? Znalazłas czy od kogoś?

Gość bt29
W sumie, te okna moglabym umyc ;) Oj dowiedzialam sie od kogos. Nie znalazlam, nie szukalam.

albo idz na spacer trochę swój mózg przewietrzysz,moze będzie lepiej

Gość maniuszkaa
Znając życie to teraz będziesz do urodzin rozmyślać czy to zaręczynowy czy nie. Więc możesz serdecznie podziękować tej uprzejmej osobie. Miała być niespodzianka, a będzie teraz wielka rozkmina. A kiedy te urodziny? I znam dwa przypadki oświadczyn w urodziny, wiec jak najbardziej.

Gość bt29
No wlasnie ja pierwszy raz spotykam sie z przypadkiem oswiadczyn w urodziny, wiec moze dlatego mnie to dziwi. Nie jestem zla ze sie dowiedzialam od kogo innego, bo jestem osoba ktora nie lubi niespodzianek. Wole wiedziec wczesniej, wiec dobrze sie zlozylo. Tylko nie pasi mnie to nazwanie pierscionka prezentem.

Gość maniuszkaa
Ale dlaczego. Przecież to jest swego rodzaju prezent.

pytam sie jeszcze raz kto ci nawkładał takich bzdur w głowe ze pierscionek nie moze byc prezentem?

No wlasnie ja pierwszy raz spotykam sie z przypadkiem oswiadczyn w urodziny," a ta swoje ...

Gość bt29
hahaha i pewnie bym sie bardziej ucieszyla z tego lotu szybowcem :D