Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iizuuuu

Revlon a Max Factor... kolory

Polecane posty

Gość iizuuuu

Hej! Kobitki mam pytanie... Mam nadzieje ze doradziciee.. Uzywalam przez ostatni czas podkladu z MF Lasting performance w odcieniu soft beige 105 .. rzecz w tym ze chce kupic na allegro (gdyz przeszlam cale miasteczko i nie ma) podklad marki revlon colorstay i problem tkwi oczywiscie w dobraniu odpowiedniego koloru... soft beige z MFbyl ciutke przyciemny.. zreszta on zaraz po nalozeniu jakies pol tonu ciiemnieje :| i teraz sie zastanwiam... miedzy buff a sand beige z revlonu. mhmmm jak sadzicie?

Gość gość
Ja polecam Max Factor 108 Kupując wybieralam między revlonem a max i jednak max lepiej się prezentował przynajmniej u mnie na cerze.

Gość iizuuuu
No ja niestety nie jestem zadowolona z tego podkladu. Daje efekt maski, dobrze nie kryje, podkresla skorki i dlugo nie wytrzymuje.. widocznie do mojego typu cery sie nie nadaje :/ A revlon ma podlkad w dwoch seriach... dla tlustej i normalnej, i dla suchej i mieszanej bodajze. Ja deklaruje sie na ta druga... Jak dotad narazie na miejscu 1. jest astor mineral match z pedzelkiem jednakze mam pokuse sprobowac czegos innego... ;) Dlatego bede wdzieczna co do mojego pytania z poprzedniego postu.

Gość ja akurat mam te 2 kolory
z revlonu i moge powiedziec ze Buff jest bardzo jasny wrecz blady ale z max factora podkladu nie mialam

Gość iizuuuu
Dzieki. Juz zamowilam sand beige.. no jestem ciekawa czy to byl dobry wybor... skoro mowisz ze jest wrecz blady to sand powinien byc w sam raz.. blada bardzo jakos nie jestem zas jasnej/sredniej karnacji. :)