Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma taką sieć

to dyskryminacja ma być?

Polecane posty

Gość kto ma taką sieć

kto to wymyslił? mobil king- telefonia komórkowa tylko dla mężczyzn, czyli chyba tylko dla pedałów żeby się między sobą kontaktowali bo to nie jest sieć dla kobiet czyli faceci nie mogą się kontaktować z kobietami bo to tylko dla mężczyzn. śmieszne to jak dla mnie...

A mobil king jeszcze istnieje? :O Swoją drogą nie pomyślałaś że faceci mają kolegów i np jak wychodzą z domu mogą zmienić nr na mobil king który jest tylko dla kumpli. :D

Gość kto ma taką sieć
pomagają kombinować facetom żeby zmieniali numery i zdradzali. mobilking chyba jeszcze istnieje skoro wymieniaja go w np bramce sms albo w gazecie przy dzwonkach i tapetach

Czemu mają zdradzac? Przecież tylko do facetów będą dzwonić żeby na piwo iść. Czy dla większości kobiet jak facet wychodzi z kumplami do pubu na piwo jest równoznaczne ze zdrada? Ogranijcie sie!!

Gość kto ma taką sieć
specjalnie konto zasilać telefonu żeby kolegów zwołać na piwo, opłaca się jak jasna cholewka

Gość kto ma taką sieć
no właśnie widać jaki super pomysł miał ten mobil king skoro już nie istnieje

Współczuję twojemu kolesiowi... albo i nie bo na pewno cię zdradzi. Jak facet nie może odreagować raz na jakiś czas na piwie z kolegami to długo z tobą nie wytrzyma.

Gość kto ma taką sieć
wredna blondyna o kij ci chodzi? w ktorym miejscu napisalam ze mojemu facetowi zabraniam spotkan z kolegami??????

Gość kto ma taką sieć
ahahahahahah śmieszna jesteś, śmieję się z pomysłu sieci tylko dla mężczyzn a ty sobie wymyślasz jakieś dyrdymały, no... jak ty się tak dopatrujesz wszędzie drugiego dna to facet cie napewno zostawi bo go wkur:)

Gość kto ma taką sieć
pomagają zmieniać nr tel i zdradzać ale nie napisałam ze ja zabraniam mojemu facecikowi wychodzic na piwko, oj dziecko dziecko, lecz się

Gość kto ma taką sieć
twoje wypowiedzi czuć blondynką, i nie dość że głupiutka to jeszcze wredna... najgorsze połączenie oj oj

Gość kto ma taką sieć
nie czuję się dyskrminowana po prostu śmieszy mnie ich pomysł że telefonia tylko dla facetów. no i widać jak im wyszło... jakiś ty głupiutki Puchatku...

Gość kto ma taką sieć
no dobra dobra sprzedali by mi pewnie ale jednak sieć nie przetrwała