Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam tu

dziwne odglosy w mieszkaniu..

Polecane posty

Gość Bije Sieee
Słuchajcie weszłam na to forum bo mam dylemat i troche sie boje.Wczorajszej nocy około 22 usłyszałam jak ktoś uderzał widelcem o widelec lub łyżką o łyżke a po chwili włączył sie wiatrak okapu.Mieszkamy tylko z meżem a w tym czasie on spał.Wiem ze mi sie nie wydawało.Pomocy!!!

Gość gość
To dom pracuje, nic nadzwyczajnego. Lodówka strzela, różne rzeczy, szafy, podłogi, ściany. Kiedyś też balam sie tych odgłosów, ale potem je prześledziłam i to są najzwyczajniejsze rzeczy. Wkręcacie się, cień na ścianie, to złudzenie, oczy, nie chce mi się tłumaczyć. Jak się boisz lub naprawdę to nie to, co napisałam( duchy nie mogą chodzić po tym świecie, są za to demony), to pomódl się do Pana Boga o to, żeby oczyścił to miejsce ze wszelkiego zła i żeby was chronił. Ja wierzę w Jezusa i wiele cudów wydarzyło się w moim życiu.

Gość Bije siee
Ile mozna sie modlic!!! Moze chce cos przekazac a ja nie wiem co??? Wiem ze godzina demona to 2 i 3 rano.Nie wiem co myslec i robic

Gość Bije Sieee
Może mnie ostrzega przed czymś? Zwyczajnie zaczynam robic w portki bo to nie jest pierwszy raz.Niech ktoś pomoże!

Gość Bije Sieee
Kiedys mialam tez sytuacje tyle ze z lampka ktora mrugneła trzy razy i tak co kilka minut ja bylam wtedy u kolezanki a w zasadzie wychodzac juz od niej sie zaczelo.Rozlegl sie huk uderzenia w rure centralki kilka pieter nizej ucieklam za krate,kolezanka wypuscila psa.Nagle na tym pietrze zgaslo swiatlo pies najeżył sie i mocno przygotowal do ataku.Zes...lam sie prawie prawie w portki i wiem ze ostrzeglo mnie przed kims zlym i wiem ze ktos stal przed zamknieta kratą.

Gość gość
Palcie biała szalwie

Gość Bije Sieee
Do gosc Co daje biala szałwia?

Gość gość
Angst ist geschenk fur Teufel (Strach jest prezentem dla Diabła). Wyobraź sobie demona który nawiedza twoje mieszkanie i powiedz: "Nie boję się. Odejdź precz". I przetnij go ręką, tak jakby to był miecz świetlny z "Gwiezdnych Wojen". I nie bój się naprawdę. Bądź gotowa stanąć z nim twarzą w twarz.

Gość gość
Pamiętaj że moja moc jest z tobą. Bezpośredni kontakt do mnie: windows.7.1250 (małpa) gmail.com

Gość gość
I myślisz ze demon się ciebie wystraszy? A widziałaś co demony potrafia człowiekowi zrobić? Polecam filmy dokumentalne o egzorcyzmach i opętaniach. Jak już mówiłam biała szałwia pomaga, żaden ksiądz ci się nie przyzna ale to jest to kadzidło ktore pala w kościele na wszystkich świętych a poczatki jego siegaja indian w ameryce. Biała szałwia była wykorzystywana do odprawiania demonow w zaświaty lub tzw innych wymiarów po rytuałach odprawianych przez indian. Jeżeli to nie działa to dlaczego w naszych kościołach się to dalej praktykuje?;)

Gość gość
Mnie się boją wszystkie złe moce.

Gość Bije Sieee
Dziekuje za podpowiedz

Gość Bije Sieee
Czasem mysle ze mam omamy ale nie mam,wiem ze jednak cos jest nie tak

Gość gość
Nie masz omamów. Wszystko jest z tobą całkowicie normalnie i naturalnie. Poprostu jakiś zły duch krąży po twoim mieszkaniu, i próbuje cię wystraszyć.

Gość gość
Polecam lekturę na temat ochrony przed demonami. Acha i nie ma tzw duchów, to wszystko to demony ktore nas nekaja bo tak im się podoba. Ksiądz nie pomoże, egzorcysta swiecki jak jest dobry tak. Próbowałam wszystkiego. Sol kamienna przed prog strozkiem i palic szałwie. Wyrzucić wszystkie okultystyczne przedmioty jak sa w domu. Palic szałwie po wyjściu gości bo ludzie przynosza zlo do domów( nigdy nie wiesz gdzie byli i co robili).nie zaszkodzi poswiecic domu, możesz to zrobić sama woda swiecona. Formułki znajdziesz w Internecie. Pamiętaj ze nie każdy ksiądz jest dobrym człowiekiem wiec nie będzie miał żadnej mocy sprawczej a do tego może tylko nasilić problem. Prawda jest ze nie powinnaś się obawiać a ufać Bogu ze cie ochroni ale sama modlitwa nie pomaga, nie lekceważ tych dziwnych zachowań w wsoim domu, tego chcą demony bo potrzebują twojej energii. Powodzenia

Gość Bije Sieee
Nie mam takich przedmiotow i wisza św obrazy czasem tez chodze do kosciola pomodlic sie jak kazdy normalny człowiek np w niedzele.Modle sie tez w domu o to by Pan Jezus czuwał nad nami i naszym mieszkaniem i czasem dzieje sie cos takiego.

Gość gość
Właśnie modlitwa wszystko może. Ja wierzę w Jezusa, ale nie jestem katolikiem... czytaj Biblię i nie myśl o demonach. Nie oglądaj horrorów, żadna magia, bo to ona jest częścią tego zła, zero okultyzmu, nie czytaj nawet o tym. To wszystko przywołuje zło. Pan Jezus już pokonał szatana, umarł za nasze grzechy na krzyżu. Nic Tobie już zrobić nie może, tylko wierz w Jezusa. Wyznawaj Bogu grzechy, dziękuj i proś Go o wszystko i ochronę. To nie są żarty. Toczy się o nas walka. Wiem, że to brzmi nieprawdopodobnie, ale tak jest. Najlepiej poszukaj kogoś w zborach chrześcijańskich, tam mogą Ci pomóc, to nie żart.

Gość gość
Cieszę się ze jeszcze sa ludzie którzy znaja prawdę. To takie straszne widzieć tych wszystkich bezradnych ludzi którzy tocza walkę z czym czego nie znaja i w co nie wierza. Jestem osoba głęboko wierzaca aczkolwiek przeraza mnie fakt ze nasz kościół nie uczy walki przed złem, jakby chciał żebyśmy żyli w ciemnocie. Mówią ze trzeba się modlic, wierze w sile modlitwy bo to jakby wysyłać energie sprawcza ale uwierz,ze nie do końca to działa jak masz,,gościa" w domu( próbowałam). Nie jestem ekspertem ale mam spore doświadczenie. Nasi ksieza nas oszukuja i ukrywaja prawdę a ludzie nie poszukują sami prawdy i dlatego laduja na takich forach, bo jakby znali sposób na walkę z demonem to by ich tu nie było:(. Potem masz tych wszystkich podpowiadaczy ze to napewno instalacja w domu albo chinskie zabawki,duchy itp. Jest bardzo dużo zla na tym świecie,ludzie nasza wiara to nie tylko wiara w Boga ,ale także walka ze złem . Wierzymy ze jest Bog ,ale tez ze jest diabeł, bo tylko ta wiara czyni nas ostrożnym i przezornym.

Gość GAXA
Te dziwne pukanie ,nagle ni stad ni z owąt :( Klade sie do łożka gasze telewizor zamykam oczy a po chwili słysze stukanie wiaderkiem w łazience .No nic mysle ze jestem zmeczona i cos moze na dworze ale nie! przekrecam sie na drugi bok i znowu pukanie zrobilo mi sie zimno.Wlaczyłam telewizor zapalilam papierosa i mysle (jestem przewrażliwiona )nic sie nie dzieje nie ma powodu do obaw.Znowu zamykam oczy i slysze jak ktospodnosi i stawia wiaderko do mycia podlogi i tak głosniej i głosniej.Serce wskoczylo mi pod gardło jeszcze jedna taka sytuacja i umre ze strachu.Ludzie niech ktos mi pomoze:((co to ma byc?!!!

Gość GAXA
Najlepsze jest to ze gdy powiedziałam w myślach Chce do jasne choroby spac nagle ucichlo jednak tylko na chwilke :( :(

Gość GAXA
Moze po prostu powinnam posprzatac w mieszkaniu jeszcze raz??

Gość gość
Demon nie umie czytac w twojich myslach wiec to ze na chwile zrobilo sie cicho to czysty przypadek.

Gość gość
Ktoś tam na gòrze napisał że trzeba trzymać się blisko Jezusa i że walka o nas trwa. To prawda, walka trwa ale jak mają się do tego odgłosy utrudniające życie? Nie zgodzę się z wpisem gdzie ktoś twierdzi że księża nas oszukują. To bzdura! Idzcie wlasnie do ksiedza i powiedzcie jaki macie problem. Jesli sam nie jest powolany do takich problemow to powinien dac wam namiar na ksiedza ktory odprawi egzorcyzmy. Nie nad wami ale w waszym mieszkaniu. A wam polecam spowiedz i zycie w lasce uswiecajacej by zlym wszystkie furtki pozamykac do siebie zeby nie mogl nikogo z was opetac.

Gość gość
Poza tym to faktycznie dziwne ze z jednego domu do drugiego osoba sie przeprowadzala i wszedzie jakies odglosy. A ja pytam a moze za lekko sie do wiary podchodzilo? Moze byly jakies spowiedzi bez rozgrzeszenia albo komunie swietokradcze? To conajmniej dziwne zeby miec az takiego pecha..

Gość gość
Mam tylko jedno pytanie do księży i katechetek dlaczego nie zadają dzieciom wartościowych książek i życiorysòw świętych do czytania? Więcej świadomych ludzi to mbiej nawiedzonych domów. A czy w tym domu wisi chociaż krzyżyk?

Gość gość
A mnie sie lodówka włącza i wyłącza . I kiedyś teź mi sie telewizor wyłączył sam bez pilota . Źarówki mi sie nagrzewają gdy świecą robią sie gorące . A najlepiej gdy poszłam kiedyś w nocy siku zrobić to tak mi siusiak zrobił sie duży i twardy . Kilka razy ruszyłem skórką i takie coś białe mi z dydola wyleciało .

Gość gość
A co powiecie na to źe takie osoby jak Ojciec Pio był atakowany przez złe moce . I wiele innych świętych ludzi.

Gość gość
22:12 Istnieją na tym świecie rzeczy o których nawet filozofom sie nie sniło.

Gość gość
Jak was cos straszy, to módlcie sie za dusze czyśćcowe i zamawiajcie msze za nie.