Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowała mnie ta blahostka

Moj "nowy" chlopak skomentowal foty innej dziewczyny jako "wow sliczne" itp..

Polecane posty

Gość b...2878
Nie ma logicznego wytlumaczenia. Faceci to paskudne stworzenia i trzeba ich krotko trzymac. Moj tez odwalal takie numery, a facet juz grupo po trzydziestce. Zrobilam awanture od razu. Opamietal sie na szczescie;)

Gość kukulele
a ja bym sie wkurzyla moze jestem idealistka, ale facet ma byc zapatrzony we mnie i koniec :P

Gość b...2878
Dokladnie, jesli jest ze mna to po co mu patrzec na inne i jeszcze to kometowac. Swojemu powiedzialam, chcesz patrzec to patrz sobie do woli, nawet cala dobe, ale odwal sie wtedy raz na zawsze ode mnie. No i co? Jeste z tych co sie kurczowo faceta nie trzymaja. Teraz on sie trzyma mnie i tak powinno to wyglada;)

Gość kukulele
Bez przesady, mam wrażenie, że kobiety za bardzo sluchaja tego co mowia inni faceci, a dlaczego maja nie wypowiadac sie na swoja korzysc ? To dla nich wygodne, bo potem jedna z druga sie nauczy, ze to "normalne" i "taka natura faceta"

i ja tak chce zebym to ja byla nr 1 w jego zyciu, ta naj naj.. wiadomo ze nie zamknie oczu i bedzie udawac ze nie ma innycyh kobiet na swiecie ale jak kocha to wtedy ja jestem naj.. to mam mu to powiedziec" kochanie nie spodbal mi sie fakt ze komentujesz inne laski na fejsie?" wysmieje mnie i powie co w tym zlego jak to jest z emna i ze mna chce byc a to tylko koelzenskie jest i tyle..znam go

Gość b...2878
Jaka natura faceta? Faceci to tacy egoisci ze tak wlasnie kobieta wmawiaja, a ze one sa takie glupie w to wierza. I tak pierdolcie dalej te glupoty ze to tylko facet i oni tak maja, tak robia i to calkowicie naturalne :o

Gość Poczucie własnej wartości...
Żeby być nr 1 jako kobieta w jego życiu musisz być ponad to.Im bardziej będziesz pokazywać zazdrość i się wkurzać, tym bardziej wzrośnie jego pewność siebie.A uwierz mi nie ma nic gorszego jak facet zbyt pewny siebie i pewny swojej dziewczyny.Pózniej zacznie bawić się Twoimi emocjami i wykorzystywać Twoje słabości.Nie pokazuj mu całej dupy. Trochę subtelnego aktorstwa i będzie ok. Nie daj mu poczucia, ze ma Cię na 100% w garści.

Dokladnie, jesli jest ze mna to po co mu patrzec na inne i jeszcze to kometowac" wytłumaczę ci !!! Bo to"fejsbuk" bo ta koleżanka może naprawdejest ładna bo może ma akurat taką ochote by dodac komentarz, bo to kolezanka,bo to miłe dla kobiet itd.. możliwosci jest mnóstwo a autorka ? no cóż gryzie ja to ? to na logikę i zdrowy rozum jesli jej sie to nie podoba to nie powinna zakładac tutaj takich tematów i żalic sie wszystkim jak to jej źle,lecz lecieć do swojego faceta i najzwyklej na swiecie powiedzieć mu o tym co ją boli i dręczy to tyle w temacie dziękuje za uwage

jedni mowi zeby "leciec do mojego faceta i mowic z emnie to zabolalo" a inni "ze lepiej nie pokazywac ze mi tak zalezy i byc ponad to, nie dac poznac ze cos zauwazylam". i teraz juz nie wiem, ale raczej nie porusze tego tematu, bo to glupi fejs i komentarz jeden nie zmienia faktu z emamy udany zwiazek, jakos szybko powinnam zapomniec o tym.. bo to 1 raz jak skomentowal jakies foto kolezanki

wiec ja zadam ci pytanie :) Warto być uczciwym czy pogrywac sobie ze swoim partnerem ? i jeszcze jedno pytanie wolałabyś by facet z toba pogrywał czy żeby był wobec ciebie uczciwy? jak sobie odpowiesz na wyzej zadane pytania bedziesz miała gotowe odpowiedzi

Zrobisz jak uważasz, ale jak już wcześniej ktoś zauważył, to Ty bardziej jesteś zaangażowana w ten związek.Musisz wyluzować, bo będą się zdarzać różne sytuacje w życiu i najgorzej jak bedziesz pokazywać jak bardzo Cię to boli.Jeżeli chcesz czuć się bezpiecznie w związku, to niestety musisz zacząć być górą. Pieprzenie o szczerym związku, pełnym zaufania i miłości jest tylko wtedy prawdziwe jak facet spełni Twoje warunki i się dostosuje(oczywiście nieswiadomie;)). Kobieta musi być aktorką całe życie-tak powiedziała moja babcia i jakoś przezyła tyle lat z dziadkiem a on ją na rękach nosił i nazywał Aniołem, więc chyba wie co mówi.

Regres oczywiście z Twojego męskiego punktu widzenia lepiej jakby laska poleciała i pogadała ze swoim facetem, ze jest zazdrosna o wpis na fejsie:D. Wez przestań, facet dopiero zobaczy, ze jego dziewczyna czuje się gorsza od tej modeleczki i zacznie się zabawa. Najgorzej podać komuś swoją słabość na talerzu... Mężczyzni lubią pewne siebie kobiety.

Regres stanowczo przerywam polemizowanie z toba

Stwierdzam, ze mozesz sobie podarowac tego chlopaczka i mowie to jako facet. "Zwiazek" z Toba traktuje bardzo luzno...

Regres stanowczo przerywam polemizowanie z toba" że co przerywasz? :D:D:D rada : pogadaj z nim o tym co cie boli !!!! Inne próby wyjscia z tego problemu skoncza sie fiaskiem

Gość osiemdziesiat siedem
pogadaj z nim.. po co sie spinac... wiesz podobac mu sie bedzie wiele kobiet... najwazniejsze zeby serce oddal jednej... :)

Regres twoje rady da do banki :P

Kobieto, zachowaj zimną krew.

Regres a Ty jak zwykle jak nie masz argumentów to się czepiasz szczegółów.Taki inteligentny jesteś i nie potrafisz sam się domyśleć co autorka miała na myśli???

oj wielkie mi co :D są maiło byc a ty taki bystry a dospiewac sobie nie potrafisz ?

Regresowi trzeba wszystko wyłożyć łopatologicznie:D.I teraz wiesz dlaczego takie rady Ci daje:P?

ni w zeba nie wiem :P jestem mniej rozgarnieta :P

chyba wyploszony został :P ale taki był szczery :P taki pomocny :P

nie maiło a miało skarbie :D