Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawki 2011

Polećcie jakieś fajne zabawki dla 6-cio i 12-miesięczniaka.

Polecane posty

Gość zabawki 2011

Chciałabym kupić po jakiejś fajnej zabawce dwójce dzieci z rodziny, wiem że do tej pory mają raczej tylko przytulanki i lalki (2 dziewczynki). Nie znam się na tym, nie wiem czym się dzieci faktycznie będą bawiły, a co tylko ładnie wygląda ale ich nie zainteresuje. Jakieś propozycje? Jestem w stanie dać tak około 100zł za zabawkę.

Gość to ja polecam
stolik edukacyjny dla jednego i dla drugiego. Super zabawka. Coś takiego np: http://allegro.pl/magiczny-muzyczny-stolik-edukacyjny-nowosc-tip-toy-i1887558981.html A jakbyś byla w stanie trochę dolożyć to taki: starcza na dlugo jako postawa do budowania klocków. http://allegro.pl/chicco-67259-muzyczny-stolik-edukacyjny-klocki-b-i1902338108.html

Gość butelkowa mama
dla 6 miesięcznego dziecka najlepsze są chyba gryzaki i grzechotki, z droższych prezentów np. mata edukacyjna taka z elementami szeleszczącymi, grzechotkami, bezpiecznym lusterkiem, może być jakaś maskotka która jest zrobiona z różnych materiałów, ma elementy grzechodzące, piszczące itp. dla rocznego dziecka to wszelkiego rodzaju sortery na klocki, mogą być grające lub świecące zabawki. teraz na opakowaniach są informacje od kiedy dozwolone.

Gość to ja polecam
Nie polecam maty! To już za duze dziecko. szybciutko wyrośnie. Grzechotki tak ale pewnie ma ich sporo. Moja ma 8 miesięcy i sobie z nią siadam i się bawi tym stolikiem. Super jest też grający uczący.

Gość mamama27
ja mam roczniaka i polecam fontanne z piłeczkami - dla roczniaka super - dwulatek też sie nią bawi u mnie a 6 miesięczniak przypuszczam ze też bedzie miał ubaw jak kulki beda wyskakiwać - i nie koniecznie playskoola - są na allegro podróby i myśle że niewiele się rożnią od tej za 100zł

Gość zabawki 2011
No całkiem całkiem te stoliki :). A jako rodziców nie dobijają was te dźwięki, melodyjki itp?

Gość to ja polecam
O właśnie miałam pytać o te fontanny bo chciałam mojej sprawić na mikołaja. Na prawdę fajna zabawka? Chodzi mi o te tańsze podróbki.

Gość to ja polecam
Stolik ma regulacje głośności a dźwięki są całkiem przyjemne nie takie jak w tych tanich chińskich zabawkach ze ogłuchnąć można. Zobacz grający uczący. Ma takie wesołe pioseneczki wpadające w ucho. Ja się łapie ostatnio na tym ze zmywam garnki i podśpiewuje piosenki o piesku i myszce te z grającego ;)

Gość butelkowa mama
Są różne maty - nie musi to być ta z pałąkami, mój bawi sie na swojej do dzis, ma taką z metkami i wzorem drogi. ma półtora roku i jeździ po niej samochodami;)

Ja mam fontannę podróbę za 26 zl ,zaraz po garnuszku na klocuszek to najfajniejsza zabawka mojego dziecka .Podpowiecie jakąś fajną zabawkę na roczek ,myślałam o krzesełku uczydełku lecz po namyśle stwierdziłam że to niezbyt dobry pomysł bo moje dziecko jest za dzikie Może jakaś zabawka z klockami może coś do wkładania ,układania?

Gość to ja polecam
Krzeselko Ci odradzam. Jest beznadziejne. Moze ślimak na klocki z FP? on ma sorter. Albo kubuś puchatek co bajki opowiada. To nie sorter ale fajne jest.

Gość zabawki 2011
Dzięki dziewczyny, na pewno wybiorę coś z waszych propozycji! Sama bym chyba z miesiąc szukała...