Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _smutasek_123_

Doradźcie obiektywnie..!!

Polecane posty

Gość _smutasek_123_
Już sama nie wiem co mam robić nie pisze źle, napiszę jeszcze gorzej.. traktuje mnie jak powietrze, co mam robić?? najgorsze jest że tęsknie za nim;(

Gość _smutasek_123_
Dzwoniła do mnie moja przyjaciółka, jej chłopak bardzo dobrze zna tego chłopaka na którym mi zależy i on jej powiedział żebym dała sobie z nim spokój, jak myślicie rozmawiali ze Sobą skoro jej chłopak tak powiedział?? oni razem pracują i mieszkają w tej samej wsi.. zdołowałam się:( może coś mu powiedział..

Gość _smutasek_123_
Jest tutaj ktoś, kto się wypowie??

Gość _smutasek_123_
a może zaproponuje mu spotkanie żeby wyjaśnić to w 4 oczy hm?? dobry pomysł??

Gość _smutasek_123_
niech ktoś coś odpisze!!

Gość relacja
nie, nie proponuj mu nic. nie pisz. nie odzywaj sie. poczekaj na jego ruch lub brak jego ruchu (z tym ze brak jego ruchu oznacza ze jestes ta "zapchajdziura" bez obrazy) jesli sie odezwie obserwuj jego zachowanie ALE NIE PISZ

Gość _smutasek_123_
jaką zapchajdziurą??nie rozumiem, ja mam swoje zasady..nie uprawiałam z nim seksu..za krótko się znaliśmy po za tym należę do porządnych dziewczyn, nie jestem puszczalska!!

Gość _smutasek_123_
czyli pisanie nic nie da?? mam mu ochotę napisać że tęsknie za nim:( ale się powstrzymuje..:((

Gość relacja
"zapchajdziura" to nie znaczy tylko "dziewczyna do seksu"... sama widzisz ze sie nie odzywa mimo tego ze "nie chce tracic kontaktu". mozliwe ze jestes po prostu dla niego kims do kogo z braku laku sie odezwie czy spotka. nie daj sie tak traktowac. pisanie nie pomoze, nie narzucaj mu sie. przeciez jesli bedzie chcial z toba porozmawiac to ma twoj numer telefonu, wiec sie odezwie ;)

Gość _smutasek_123_
ale wcześniej jak się pokłóciliśmy i nie mieliśmy kontaktu miesiąc to on mi powiedział że on się nie odzywał bo myślał że skoro ja nie piszę to mi też nie zależy a ja myślałam tak samo..;( ale ja zrobiłam już parę kroków do przodu więc teraz kolej na niego..

Gość _smutasek_123_
poczekam aż teraz on napiszę, nie będę się narzucała bo to nic nie daje a jedynie to że chyba bardziej olewa mnie:(

Gość a ja się dam wciągnąć
pisałam tu już wcześniej. dziewczyno! ja miałam tak samo identycznie, i też nie uprawiałam z nim seksu! a byłam zapchajdziurą, zapasówką, bo on mnie tak na prawde wcale nie chcaił tak jak ciebie nie chce ten twoj chlopak. A tlumaczenia ze on jest niesmialy czy ze nie ma czasu to sa takie głupie, ze az boli. Na jednego smsa znalazł by czas, na spotkanie tylko w tedy gdyby mu zależało!!! nie daj się poniżać, ja dałam, złamałam się i napisalm do niego. I jeszcze olewał mnie przez jakiś czas az w koncu zmył sie calkowicie, bo poznał kogoś lepszego. I tez mi opowiadał, ze mnie lubi ze mu się podobam, ze chce się spotykać, ale swoimi czynami dawal do zrozumienia co innego. Nie oszukuj się on cię nie chce! nie wie jak ci to powiedziec (co jest szczeniackie) ale bedzie tak rozluznial kontakt az ty sobie odpuscisz. A on bedzie mial czyste sumienie bo w konu to nie on zerwał, tak? faceci to chujki zasrane i trzeba z tym zyc. Ja tez tesknilam , plakalam ale dałam rade :) ty tez dasz

Gość relacja
wlasnie, teraz jego kolej. powiedzial ze fajan jestes ale nie chce cie zranic. ktos kto chce byc ztoba nawet nie zaklada z gory ze cie moze zranic... spojrz prawie w oczy

Gość a ja się dam wciągnąć
relacja, masz swietą rację, tak własnie jest. Ja wiem teraz jak wyglada podjescie faceta zakohanego, chcacego utrzymywac kontakt a jak wygladalo załosnie to spotykanie sie z tamtym. Daj sobie spokój. na pewno znajdziesz kogos lepszego, wartego twojej miłości i uwagi :)

Gość _smutasek_123_
Dziękuję za rady, dało mi to do myślenia, macie rację!!nie można się tak dać komuś poniżyć..to boli ale może z czasem minie..

Gość _smutasek_123_
może poznam w końcu faceta który na mnie będzie zasługiwał.. mam taką nadzieję:(

Gość relacja
na pewno poznasz :) nie warto przejmowac sie dupkami, sa jeszcze wartosciowi faceci ;)

Gość _smutasek_123_
zastanawia mnie dlaczego faceci mówią co innego a co innego robią.. on też mi mówił, że nie zrobiłby mi takiego świństwa że gdyby nikogo nie znalazł to przyszedłby do mnie, że sumienie by mu na to nie pozwoliło myślicie, że bajerował??że to są tylko słowa??

Gość _smutasek_123_
w ogóle nie rozumiem mówił, że chce kontakt utrzymywać to dlaczego się nie odzywa??nie interesuje??

Gość _smutasek_123_
dodam też że jest to facet po przejściach, wcześniej miał dziewczynę z którą był 3 lata i go zostawiła może to też wpływa na takie jego zachowanie..:(

Gość _smutasek_123_
Odpisze ktoś??

Gość _smutasek_123_
smutno mi jakoś..:(

Gość _smutasek_123_
????

Gość _smutasek_123_
Tęsknie za nim;(

Gość _smutasek_123_
Napisze jeszcze ktoś??!

Gość _smutasek_123_
???