Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Gdzie moge kupi meski perfum o zapachu

Polecane posty

Gość MaIutka_w_szpileczkach 90
drzewo sandałowe i PERFUMY analfabetko :o🖐️

Gość a jeśli już ustaliłyśmy że
to perfumy to HE WOOD w Duglasie lub Sephorze. Ale nie wiem czy cię stać?

Odczep sie, chamko. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, NA TEMAT, to sie nie wypowiadaj. Istotnie, perfumy. Skoro juz tak dbamy o poprawna polszczyzne na Kafeterii, zdanie zaczynamy od duzej litery i konczymy kropka. Nie chce mi sie uzywac polskich znakow. ;-) Wszystkim NORMALNYM za RADY dziekuje. ;-)

...możesz zamówić mały zestaw próbek za grosze i myślę, że to jest dobre rozwiązanie żeby świadomie i rozsądnie wybrać idealny zapach. A mają dużą zawartość perfumu, to nie jest żadna lipa.

Probki sa zazwyczaj lepsze ;-) Przejde sie do perfumerii i powacham, chodzi o nazwe i zapach drzewa ;-)

Gość idiotka az zal
Wiem gdzie mozesz kupic MESKIE PERFUMY o zapachu... NIe znam mieskiego perfumu. A moze lepiej kup sobie slownik zamiast perfum?

perfumy a nie perfum, to "babeczki" nie kompromituj się z "zawartością perfumu" :( Co to w ogóle jest zawartość perfumu???? To coś jak zawartość cukru w cukrze :D

A Ty moze zalatw sobie korepetycje z czytania, bo o zadnym miesie nic nie pisalam. ;-) Nic tak nie bawi, kiedy ktos wytyka moje bledy, sam je popelniajac... Idz, znadz sobie inny sposob dowartosciowania niz gnojenie ludzi na kafeterii, okay?

Babeczki - raz na jakis czas mozna uzbierac i kupic ukochanej osobie drozszy prezent, nie sadzisz? Nie ma sensu odmawiac sobie wszystkiego cale zycie ;-)

hahaha - przyganiał kocioł garnkowi :D.

Calluna 79--- polecam ci Dune-- Diora :) podaje skład :P Nuta głowy: mandarynka, jaśmin, liść figowy, fiołek, czarna porzeczka Nuta serca: hedion, szałwia, bazylia, Nuta głębi: drewno figowe, drewno sandałowe, drewno cedrowe, mech, bób tonka. :)

Zawartość perfumu to podstawowa cecha tego typu kosmetyków. Wypadałoby się doedukować to zrozumiecie czemu jedne przestają pachnieć po minucie, a inne ciągną się 3m za człowiekiem pół dnia. Ignorancja i tępota niektórych tutaj naprawdę rozwala...

Gość ahahahahahahahahahhahhahhaha
perfum haaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa PERFUM :D:D:D:D:D:D:D:D:D ale SIARA :)

Calluna79--- idz do perfumerii i sprawdź a jak bedziesz miala problem na pewno ci doradza :) wez ze soba kawe--taka nie parzona.nos wytrzyma ok. 3-4 zapachow pozniej wszystko sie miesza. tedy ''sztachnij'' sie kawa i wszystko wroci do normy :P

Matko. Co za chamki tu siedzą dziś... ogarnij, że perfum jako substancja lotna zapachowa, czyli podstawowy składnik perfumów... czy ty masz 12 lat idiotko czy już tak na całe życie ci zostanie to ograniczenie i rżenie z rzeczy o których nie masz pojęcia?

Gość myszellina
Babeczki w Kropeczki, dlaczego znowu zwiałeś i nie odpowiedziałeś mi w temacie "Polska do dziki kraj"? :)

Gość myszellina
ponawiam pytanie, odpowiedzieć tutaj też się boisz cieciu? :)

W takim razie moze mi poradzicie tez damski dezodorant nie pachnacy kwiatkami ani herbata, ani rosyjskimi pachnidlami z bazarku? Ostatnio w markecie niemal nos mi odpadl. Znowu musze podbierac facetowi Adidasa ;)