Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula0101

problem z kolanem.

Polecane posty

Gość paula0101

witam mam prawie 15 lat mam problem z kolanem. dokładniej z Usg diagnoza wyszła taka : Obrzęk fałdu przyśrodkowego błony maziowej. Zwłóknienie w obrębie łękotki przyśrodkowej. ortopeda przepisuje mi różne maści , spreye itd. żadne z nich mi nie pomaga :( miałam również robione rehabilitacje co również mi nie pomagało . kolano nadal boli.. dzisiaj ponowiłam wizytę u lekarz obejrzał mi kolano po czym zlecił badania krwi a dokładniej : - morfologia krwi obwodowej . - OB oraz - CRP Co oznaczają te badania ? czy coś złego może mnie czekać ? Co mi może być ? bardzo bym prosiła o odpowiedź, ponieważ z tego co już pisałam mam niecałe 15 lat i nie bardzo znam się na tym i szczerze mówiąc martwie się .

Gość LEKARZ ZALECIŁ BADANIA
by wykluczyć stan zapalny, zmiany reumatyczne itp masz prawidłową wagę ? uprawiasz sporty ? biegasz lub ćwiczysz na steperze ? masz wadę postawy ? to może mieć wpływ na stan kolan

Gość paula0101
Ogólnie mam lekką niedowagę , ze sportów to tyle co ćwiczę na wf-ie . nie mam wady postawy . A o co chodzi z tymi badaniami , co z tego może wyniknąć ?

Gość fotel
nie martw się .najwyżej utną ci nogę ,i bedzie po kłopocie.

Gość paula0101
@ fotel - jeśli masz tak odpowiadać to lepiej nie wchodź na takie forum bo tylko zaśmiecasz wątki ; p z resztą z tego co widzę to nie wykazujesz się inteligencją .