Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FLASH SUPER NEWS 25h

Boeing wczoraj lądowała awaryjnie w Warszawie

Polecane posty

Gość FLASH SUPER NEWS 25h

Słyszeliście? Pilot to Wrona.

Gość Ksiądz Mirosław
pyerdolisz? jaka wrona? chyba sraka?

Gość Ksiondz-tapicer habilitowany
a wylądował, bo mu nad uchem nie perdolił farmazonów generał jak mu tam, Błasik, czy siusiak wie jak...

Gość ale mieli szczescie...
Rhovanion, serio? napisz cos wiecej ... czy pilot mowil ludziom otwarcie co sie dzieje, czy nie chcial wprowadzac w panike? jakie byly odczucia przy takim ladowaniu?

Gość zakochana po pachy
Ksiądz wiózl nim też relikwie JP2 ze Stanów z amerykańskiej "Czestochowy" z Pensylwanii

Mówił, że będą lądować awaryjnie. Moja matka panicznie boi się lądowania więc histeryzowała, płakała, modliła się i chyba robiła najwięcej szumu w całym samolocie, bo większość ludzi była spokojna. Tyle wiem z rozmowy telefonicznej, bo się z nimi jeszcze nie widziałam.

Gość borsucze jaja
to dzięki relikwiom jana pawła 2 które były na pokładzie samolotu

Gość No patrzajta, niedobrze
to dzięki relikwiom jana pawła 2 które były na pokładzie samolotu Kto by pomyślał, że przez relikwie podwozie nie wysunie się, widocznie były tam nielegalnie

Gość ptasiek nastroszony
samolot powinien zmienić nazwę na BOING takie wystrachane bojace dudki ci pasażerowie nim lecieli

Gość te relikwie to
2 włosy Jana Pawła 2 ocaliły samolot

Gość kolejny temat do pieprzenia
kurwa,żarty sobie robicie? przezyłam to i zamknijcie się jakie to polskie ciesz się jeden z drugim ,ze nie doszło do katastrofy ciesz się że to nie ty zaliczyłeś tej sytuacji

Gość ptasiek nastroszony
trochę by bezrobocie bardziej spadło. na lądzie trochę się miejsc pracy przez weekend zwoliniło i metraże mieszkań powiększyły

Gość budżet bardzo by
ucierpiał bo rodziny BOHATERÓW otrzymałyby niepotyczne odszkodowania. Zapewne trzeba by również przebudować Wawel by mógł przyjąć groby tylu BOHATERÓW

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pilot odwalił kawał dobrej roboty :)

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oddałabym mu się w podzięce ale nie wiem gdzie mieszka

Ja wiem tylko tyle, ile mi przekazał ojczym przez telefon. Ponoć nie było tak strasznie, tylko moja matka panikowała jak wariatka. Jak zwykle z resztą, bo ona tak już ma.

Gość to wazne neeeeeeeeee
PREMIE POWINIEN DOSTAC OD LOTU!!!!!!!!!1 I OD PREZYDENTA! URATOWAŁ 231 OSOB! TO ILE? 250 TYS? WARTO. iNNI PILOCI BEDA SIE BARDZIEJ STARAC:)))

PANIKA to najgorsze co moze byc. Mysle ze nie mowili im wszystkiego tylko ze bedzie awaryjne ladowanie. na koniec dowiedzieli sie co ich czeka. I na pewno była panika..nie wierze ze nie..I sie modlili..był ksiadz.. powiem wam piekna historie..w ameryce lecili samolotem..kobieta urodziła dziecko w 6 miesiacu..;/ odebrał lekarz co tam był...i był ksiadz..cały samolot modlił sie oto dziecko..by przezyło zanim dolecą...az ciarki przechodzą..z wrazenia. I przezyło..to był cud..bo urodziło sie z sinymi ustami...

a kto wymyslił aby wylac piane na pasie startowym? to było mądre. I pewnie dawało odwagi pilotowi..Nie ma nic gorszego jak wybuch czy pozar... To kiedy bedziecie produkowac samoloty na miare 21 wieku? Gdzie stal antyuderzeniowa antywybuchowa Polaka? Zaden samolot nie musiałby miec kół;)

kiedys na pokladzie zabieg tracheotomi gosc pasazerowi zrobil scyzorykiem bo inaczej by sie udusil...

Gość ptasiek nastroszony
z racji , że drastyczne bezrobocie a i dysproporcja pomiedzy zasobami ludzkimi a substancja mieszkaniową pilot nie tylko , że nie dostanie premii ale juz prokuratura wszczela sledztwo przeciwko zalodze samolotu. zniszczenie mienia LOTu