Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyjhjghjghjgh

Czy jestem dziwadłem???;(

Polecane posty

Gość uyjhjghjghjgh

mam 17 lat i jestem bardzo cichą i spokojną dziewczyną(w szkole,bo w domu lubię szaleć )i moja kumpela z klasy (przyjaciólka) twierdzi że zachowuje sie jak ofiara mówi że powinnam gadać ze wszystkimi i na lekcjach sie udzielać,ale ja jak siue odezwę(bo muszę na pyt odp) to cała się trzęsę i to doslownie i az gorąco mi się robi,więc to ze jestem cicho daje mi pewnien komfort choć przyznaję że czasem chcę cos powiedziec ale nie moge się przelamac ..co o tym myślicie..ja bardzo sobie to wzielam do serca i placzę

Gość Roman29
twoja kolezanka to dzifka

Gość uouououou
ja mam podobnie tylko mam 18 lat.Przyjaciol w szkole zadnych nie mam.Prawie zawalilam pierwszą liceum przez to.A teraz juz to olewam...trudno,nie muszą mnie lubić,w sumie dobrze sie czuje sama

Gość Ślicznotka1111
Z opowiesci wynika ze jestes bardzo fajna dziewczyna. takkie zachowanie wynika z tego jak bylas wychowana i tego jak reagowalo na Ciebie srodowisko ale caly swiat przed Toba!! Gleboka woda nie kazdemu jest dana mam dla Ciebie swietna rade: -kilka razy dziennie patrz w lusterko i powiedz nie aleznie od tego jak wygladasz: JESTEM TAKA PIEKNA,moze to byc nawet tylko w glowie- to po to by podniesc Twoja samoocene -jesli masz jakas zaufana osobe odwaz sie na cos ale tylko gdzies gdzie nikt Cie nie zna np: idzicie w srodku miasta i robcie do ludzi dziwne miny - glupie? ale to nauczy was odawgi -naucz sie czegos tak konkretnie i podnies reke na lekcji jesli bedziesz na 100% wiedziala ze to umiesz latwiej bedzie Ci sie przelamac!! - jesli masz prblemy w kontakcie z kolezanakami i kolegami z klasy nic prostrzego zoorganizuj wspolny wypad na dyskoteke bo nic tak nie integruje jak spolna rozrywka-a potem bedzie juz tylko latwiej POWDZENIA

Gość uyjhjghjghjgh
ja mam w klasie same odważne osoby jeśli tak to można nazwać i może dlatego trudno mi jest sie wybić,a sama naprawdę mam drgawki bardzo często ale nie pójdę do lekarza;(.Chyba mam depresję bo caly czas chce mi sie płakać przez to wszystko

Gość uouououou
no wlasnie ja tez mam same przebojowe osoby,piją,chodzą na imprezy,wygadani.. w gimnazjum to ylo wiecej spokojnych osob mialam 2 przyjaciolki a teraz to nawet w lawce nikt ze mną nie chce siedzieć.

Gość uyjhjghjghjgh
o to wspólczuję ci szczerze:( Jestem ładna tak mi się wydaje,mam dlugie czrane włosy i nieznjomi chlopacy często mówią mi cześć itd. nie uwazam sie za brzydką,więc niewiem w czym mam problem ...