Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___gosiaczek_

Pokochać Muzułmanina?

Polecane posty

Gość u Drzyzdi w Rozmowach taki
jeden muzułmanin opowiadał o seksie. Jak chodzi po mieście i widzi dziewczyny jak przyjdzie do domu musi od razu bez gadania i zbędnych ceregeli kopulować, bo inaczej ciśnienie spermy mu jaja urwie. A tak poza tym oni wszystkie białe kobiety uważają za kurvy, chętne do ruchania. Przekonała sie o tym moja żona w Kairze, jak na chwilę odeszła ode mnie na bazarze. Do końca siedziała w hotelu i czekała na wyjazd do Polski.

Gość sritutitu
"A tak poza tym oni wszystkie białe kobiety uważają za kurvy, chętne do ruchania" na ogół to prawda :) a przy tym są oczywiście mili, szarmanccy, dobrze wychowani...

Tak, kolega mojego dobrego znajomego- Tunezyjczyk, przyjechał do Polski, wziął ślub z Polką, trzasnął jej dziecko a po 6 latach rozwód.Nie dziwi Cię dlaczego po 6 latach??? Wprost powiedział, ze ożenił się z nią po to aby dostać kartę stałego pobytu, oczywiście nam przy okazji jakiejś imprezy. Co zrobisz to Twoja sprawa, ale ja bym się na to nie pisała.

Gość to ja ci powiem
o co mu chodzi, moze o papiery? Moze sie chce wyrwac ze swojego kraju i dzieki tobie dostanie papiery w ue, bedzie mogł tu mieszkać i pracować. A może chodzi mu o kase? Ile Ty masz lat, że wierzysz w rzeczy wypisywane na czacie? Wierzysz każdej reklamie, którą zabaczysz w TV? Przeciez to może być stek bzdur. Poza tym piszesz, że on tak dobrze wychowany, a potem, że nie korespondujecie nawet miesiąca. Skąd wnioski jak on jest wychowany? Poza tym dobre wychowanie w Polsce i Afryce to dwie różne rzeczy. Np w Libii je sie ze wspólnego wielkiego naczynia rękami... może Twój adorator robi tak samo, może nawet nie wie jak używać widelca i noża... Nie rozmumiem kobiet, które się pchają w takie związki, ale z Twoich wypowiedzi wynika, że jeszcze kobieta nie jesteś, nie bądż naiwna dziewczyno. Pogadaj szczerze z mamą, może ona Ci doradzi. Poza tym jak sobie wyobrazasz wspolne zycie z kims takim? Ty w lepiance z wielblądziej kupy w egzotycznym egipice, spiąca na macie uwitej z palmy, czy on w polsce, bez znajomosci jezyka, bez pracy na utrzymaniu Twoim lub. nie daj boze, Twoich rodziców. Bylam w Egipcie i dość dokładnie go zwiedziłam, powaliła by Cię bieda i zacofanie poza Kairem...

Gość kjijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
no ale grunt że facet ma piękne czarne oczy i jest takiii miłyy gdy do niej pisze, nie? w końcu żaden Polak nigdy jej nie uwodził, więc teraz da się takiemu pierwszemu lepszemu

Podczas trwania ich małżeństwa zdradzał ją ile wlezie. Jak mój znajomy zapraszał mnie na jakieś wyjście, to zazwyczaj był ten kolega Tunezyjczyk(bardzo wesoły człowiek, taki wodzirej) i zawsze był z inną laską.Poznałam jedną dobrze, z którą spotykał się 2 miesiące.Naopowiadał jej, ze nie już z żoną i rozwód to tylko kwestia czasu, po czym odprowadzał ją do domu, uprawiał z nią seks a pózniej jechał do żony i też dochodziło do stosunku płciowego.Sam opowiadał.

Gość Pewien Mateusz
a wiec masz material na przemyslenia. jeszcze nie jest za pozno. nie badz glupia, a ty -już jest lepiej - widac ciekawe rozmowy z nimi prowadzisz. z arabem o seksie................. i tu sie dziwic ze maja was za kurwy. kolezanki tez ciekawe.

Przepraszam Cię bardzo, ale Ty nawet nie wiedziałeś, ze oni przebywają w Polsce, więc akurat Twoje zdanie na temat mojej osoby mnie nie obchodzi.Chciałam się podzielić wiedzą z autorką, zeby nie zrobiła czegoś głupiego.Tyle.

Gość sritutitu
Mateusz to gdzie Ty mieszkasz? u mnie w mieście jest ich od cholery, praktycznie codziennie widzę co najmniej jednego

Gość Pewien Mateusz
mieszkam w Kaliszu

Gość sritutitu
Mateusz ale pieprzysz. co inteligentniejsza kobieta wie, czym grozi związek z Arabem. nie rozumiem czemu nazywasz "już jest lepiej" głupią, skoro mądre rzeczy pisze? słyszała, co Arab gadał o seksie i co z tego? jakiś dziwny jesteś facet.

Chyba mnie pomylił z autorką.Jak dziewczyna da się omotać to juz po niej.Po jej wypowiedziach można wywnioskować, że to młoda dziewczyna.Najlepiej by było gdyby jej rodzice dowiedzieli się o jej korespondencji z muslimem.

"szanują te swoje"-hahahahahah:D!Teraz to powiedziałeś mądrze:D. Oni nie szanują kobiet w ogóle.Kobieta służy do rodzenia dzieci, gotowania i sprzątania.Tyle.To nazywasz szacunkiem?

Gość co o tym sądzisz
?