Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd

Czy to moga byc jakies aluzje z jego strony?

Polecane posty

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd

jesli chlopak ktorego niedawno poznalam ,ale wiem ,ze mu sie podobam bo mi daje takie sygnaly i ,ze mnie nie traktuje jak kolezanke tylko kogos wiecej prowokuje rozmowy np o basenie , o saunie , o prysznicu itd albo sie mnie pyta czy ,,juz leze w lozeczku" to to sa jakies aluzje z jego strony? tzn takie bardziej seksualne? on ma 23 lata , ja 18 poza tym zlapalam go pare rayz na tym ze mi sie patrzyl w dekolt ;)

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd
albo apropo sportu sie mnie pytal czy ,,lubie sie czasem zmeczyc?" nie wiem czy to ja jestem jakas zboczona lekko czy takie rozmowy niby zwyczajne maja jakis podtekst ;)

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehehe ewidentnie widac,ze leci na Ciebie! Ja bym uwazala na taki typ facetow!:/ On Ci sie podoba?

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd
podoba mi sie . ale jeszcze bym nie chciala od razu pojsc z nim do lozka moze za jakis czas. narazie pocalunki wchodza w gre ewentulanie

Moze zapytaj sie wprost o co mu chodzi? tzn.czy jestes jego kolezanka czy kims wiecej??? Z tego co piszesz wydaje mi sie,ze jest bawidamkiem...nie wiem...nie znam Go!

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd
hmm jestem pewna ze jestem dla niego kims wiecej bo kontaktujemy sie codziennie , mowi mi ze jestem piekna i dal mi pare sugestii ,ze mu na mnie zalezy w stylu ,,szkoda ze cie ze mna teraz nie ma|

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd
tez go wlasnie nie znam i nie wiem czy np chce mnie zaciagnac niedlugo do lozka czy co?

Podkreslam ponownie NIE ZNAM JEGO ale i tak mi sie wydaje,ze jemu chodzi tlyko o jednoa ale nie mozna ludzi szufladkowac.....czas pokaze:P

Gość co o tym sądzisz
?