Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarz

Jakie kobiety podobaja sie nastepujacym typom mezczyzn?

Polecane posty

Gość katarz

Jakie kobiety podobaja sie nastepujacym typom mezczyzn? Mowa tutaj oczywiscie o stalych zwiazkach, na zawsze; na pewno nie pytam o relacje na chwile: a)dobrze wyksztalconym i ladnym, nie bogatym b)dobrze wyksztalonym i brzydkim, nie bogatym c)gorzej wyksztalconym i ladnym Ja obstawiam tak: a)kobiety ladne i dobrze wyksztalcone b)dobrze wykztalcone c)dobrze wyksztalcone

Gość doaj_do_ulubionych
napisz jestem materialistka i njie wiem jak wychaczyc kaczynskiego za meza,jedyny bogaty madry i wolny polak:-PP

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd
kazdemu sie podobaja ladne . co za glupie pytanie ...

Gość jdwqljdwqdkwqdwqd
a dobrze wyksztalcona kobieta to tez raczej plus niz minus

Gość dokłądnie ładne się podobają
pierwsze słyszę, żeby faceci patrzyli w pierwszej kolejności na wykształcenie.... już prędzej popatrzą czy zaradna, pracowita a nie jaki ma papier :O

jestem wykształcony podobają mi się ładne, szczupłe, seksowne i mądre nie lubię słodkich idiotek, nie patrzę na wykształcenie

Gość sjhcl;kJSL;C
czy piekna ma wieksze szanse niz ladna i lepiej wyksxztalcona ?

Gość cmnbmcn
jakie???

Gość Ja pracuje, ale po sieci chętn
Mam wykształcenie, nie jestem bardzo ładny, nie jestem też bardzo brzydki. WYkształcenie kobiety nie ma dla mnie znaczenia, ale ważne jest to co sobą reprezentuje, czy da się z nią porozmawiać, czy ma zainteresowania, czy jest ambitna. Złapałem się na tym, że od jakiegoś czasu nie zwracam wielkiej uwagi na wygląd. Nie wiem dlaczego, ale podobają mi się dziewczyny, które coś w życiu przeszły, doświadczone. Może się mylę, ale wydaje mi się, że ktoś taki, w niektórych przypadkach, będzie bardziej uczuciowy. Ja nigdy nie miałem dziewczyny, trochę w życiu sam przeszedłem.

Gość cmnbmcn
czy uwazacie, ze dla czlowieka wymagajacego- mam tutaj na mysli jakosc jego wyksztalcenia np. prawnikow,lekarzy, ludzi po trudnych kierunkach na polibudzie (a nie po jakis bzdurach typu zarzadzanie) najwazniejsza jest jakosc wyksztalcenia kobiety- mam tytaj na mysli wlasnie taka syt., ze dziewczyna cos w zyciu przeszla... i do czegos doszla? czy raczej takowi lekarze i prawnicy po 1 najwieksza wage przywiazuja do wygladu, potem patrza na reszte... . nie interesuja mnie wyjatki od reguly, raczej statystyczna tendencja do ktorej wiekszosc dazy.. .

Dla mnie papierki nie mają żadnego znaczenia, pisałem, że podobają mi się dziewczyny, które wiele przeszły, ale nie musi to być zw. ze studiami. Jeśli chodzi o same studia, jeśli idziesz na nie z przekonania, a po nich radzisz sobie z pracą to żadne nie są bzdurne :)

Gość cmnbmcn
a jestes lekarzem ? mzoe dla Ciebie nie maja znaczenia, poniewaz jestes po lekkich studiach i nie jestes typem ambitnego kujona w ksiazkach ? pytam serio

Jestem ambitny, ale nie jestem lekarzem :). Moja pasja to sprzedaż, bynajmniej jednak nie w warzywniaku :).

Gość maaaaaaałaaa
który post?

Gość nastepujacym typ
znowu zaczynasz...