Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Minniozwer

Ja i Ona co radzicie?

Polecane posty

Gość Minniozwer

Cześć. Nie wiem, czy dobrze, że tu piszę ale mam nadzieję, że coś mi rozjaśnicie, zobacze jak to ktoś widzi z zewnątrz. Do rzeczy - od kilku lat naprawdę podoba mi się jedna dziewczyna,z którą chodziłem razem do licealnej klasy. W końcówce liceum sporo rozmawialiśmy(niestety na gg :( głównie). Później się kontakt urwał(kilka krótkich rozmów w ciągu roku tylko) tak na około rok-dwa. W końcu napisała do mnie (studiujemy w jednym mieście) z pytaniem czy ją odwiedzę, na co się zgodziłem. Spotkanie tak średnio wyszło (mało spontanicznie z mojej strony), kilka dni później umówiliśmy się na takie spotkanko z byłym nauczycielem (znowu brak spontaniczności z mojej strony :P chyba stres hehe) i odprowadzając ją powiedziała mi, że lubi facetów zdcydowanych, nie zniewieściałych (taka troche sierota ze mnie, muszę uczciwie przyznać ale od dzisiaj staram się to zmieniać :) I tu moje pytanie, czy na serio iść na całość z nią i zaczynać konkretnie ją uświadamiać co do mojego uczucia? Bardzo proszę o sensowne komentarze (nie musicie mnie dołować dodatkowo robiąc sobie jaja ze mnie ;) Każde spostrzeżenie cenne, dzięki i pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować