Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blockeed

potrzebuje pomocy, strasznie się boję :(

Polecane posty

na prawej nodze od urodzenia mam dość dużego pieprzyka - można powiedzieć, że średni. Ma ciemnobrązowy kolor i jasnobrązową obwódkę. Jest płaski, ale czuć go jak się przejeżdża palcem. Nic mi z niego nie sączy, ani mnie nie boli :( A późniejszych wyników też się boję :( Strasznie się boję. Czy to jest groźny pieprzyk ? Ile trwa zabieg usuwania ?

Gość Zawsze ta jedyna..
Expert sie odezwał- udzielasz lekarskich porad internetowych??

Gość nie masz sie czego bac
skoro nie rosnie od urodzenia, normalny duzy piprzyk, mozesz nie usuwac. Zresztą idz do dermatologa, on ci poradzi

Gość I już babka diagnozę
postawił :D o wybawco :D

Gość roooooo
Takie rzeczy się bada, niejednokrotnie istnieje konieczność usuwania. Wiem o tym, ponieważ partner mojej mamy miał pare takich pieprzykow usuwanych. Nie bój się, ten mini zabieg to nic strasznego. Idź do lekarza i dowiedz się, czy powinnaś coś z nimi robić :)

Ale czy on może być groźny ? Strasznie się boję tego wszystkiego. Opinii chirurga .

Gość I już babka diagnozę
babka zna się na wszystkim a nawet jeśli się nie zna to i tak się zna a wszyscy co śmią wątpić to chamy nieskrobane :D:D:D

Też mam jakiegoś pieprzyka od urodzenia i masa ludzi ma i nigdy się tego nie usuwało. Nawet nie myślę o takich bzdurach, a w tych czasach to od razu panika, raki skóry, terapie, konsultacje i woda na młyn lekarzy.

Właśnie w piątek lub sobotę mam wizytę u lekarza, ale się boję że będzie coś nie tak ;(

O czym tu gadać? Idź do lekarza skoro tak panikujesz i tyle. Co więcej można ci powiedzieć? Prawdopodobnie nic groźnego ale są i wyjątki. Nikt ci tutaj nie powie na odległość co to jest.

Gość ellokadia
babeczki a długi masz nos, dłuższy niż Pinokio ?

Gość ellokadia
babeczki a jak stary jesteś ?

Możliwe, że mają. Ale ja po pierwsze nie chce go mieć, bo za bardzo mi nogę szpeci, a po drugie może się przerodzić w coś groźnego i tego się obawiam :(