Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawa-tywa

3 tysiace postów w tydzień

Polecane posty

Tak ostatnio zaobserwowałam że nie jestem takim ostatnim noł-lajfem :classic_cool: bo siedze tu juz od dawna a lacznie z poprzednim nickiem mam 2500 postow a niektorzy potrafia napierdolic ponad 3 tysiace postow w tydzien :classic_cool:

Gość saszka19
masz na mysli babochlopa w kropeczki?:D

Gość saszka19
ja napisalam ale wchodzac na kafe co 2 dzien i za kazdym razem widzac babczki w kropeczki piszacego w roznych tematach trudno sie nie domyslic kogo autor tematu mial na mysli :p

Gość makrelowa gosposia
gdybym miała czarny nik to bym też sobie porównała. Nie liczy się ilość postów a jakość: jeśli ktoś nawali 3 tys. postów i do tego są to posty pożyteczne bo np. uczą innych jak planować domowy budżet i gdzie zaopatrywać się w zdrową rybę - to jest naprawdę dobry duch kafeterii.

Gość dfrgtyjukil
wiekszość postów babki to bluzgi i wściekanie się no czasem też stawia diagnozy lekarskie :D

Gość maaaaaaałaaa
o od kiedy ta baka tu siedzi?

w życiu :O jestem pełno etatowym no-lifem na kafe :classic_cool: i nie zamierzam rezygnować z tego honoru ps. dlaczego z carrie? :>

Gość maaaaaaałaaa
babka*

Gość Ja pracuje, ale po sieci chętn
Kurde ja chciałbym w pracy umowy na 3 tysiące w 1 dzień podpisać, bardziej by to mnie urządzało niż 3 tysiące postów :)

Krwawa - Chyba mnie z kimś mylisz 😭 Kjójićek - Ty to masz klawe życie :classic_cool: A mi w dziekanacie założyli Cenzora na kafe 😭

Swołocz kafeteryjna 😭 Modenie znowu leki sie skonczyly to szaleje. A zawsze tylko w niedziele wpadała :O